Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
22 dec 2009 826 vizualizări
Se circula pe toate drumurile din judet

Dupa o saptamina de viscol si ninsori, pe toate drumurile din judet se poate circula, dar in conditii de iarna. In acest moment, in Vrancea, se circula pe mai multe drumuri nationale sau judetene, insa care mai sint inca acoperite de zapada, utilajele de deszapezire actionind si ieri in tot judetul. Stratul de zapada batatorita atinge citiva centimetri si chiar mai mult in zonele viscolite. Politistii atrag atentia ca soferii trebuie sa aiba masinile echipate corespunzator, cu cauciucuri de iarna sau lanturi, inainte sa plece la drum, pentru a nu ramine blocati. De astazi vremea se va incalzi, anunta meteorologii, iar pina la Revelion nu vor mai fi probleme. (D. C.)


Capela pentru bolnavii de la Dumbraveni


Bolnavii psihic internati la Spitalul Comunal Dumbraveni vor avea propria capela unde vor putea merge sa se roage. Consilierii judeteni au votat in sedinta ordinara de vineri pentru aprobarea construirii unei capele (biserica ortodoxa), pe terenul aferent Spitalului de Psihiatrie Cronici Dumbraveni, care apartine domeniului public al judetului Vrancea. Cea mai apropiata biserica se afla la o distanta de 600 "" 700 m de spital. Ridicarea unei capele este si dorinta juristului Costel Negoescu, managerul unitatii, care spera ca si persoanele care locuiesc in zona sa aiba acces la viitoarea capela. Psihiatrii de la Dumbraveni incurajeaza ceea ce specialistii numesc terapie prin rugaciune, dar in unitate se experimenteaza si terapia prin arta. (R. M.)


Un nou sef de stat major la CMZ


Centrul Militar Zonal Vrancea are un nou sef de stat major. Incepind cu data de16 decembrie in functia de sef de stat major a fost numit lt. col. Decebal Dirdala, care pina la aceasta data a indeplinit functia de comandant al Batalionului 81 Artilerie, din cadrul Brigazii 8 Artilerie Mixta "Alexandru Ioan Cuza". Acest post a ramas vacant dupa ce lt. col. Marius Antohi a devenit seful Oficiului pentru Mobilizarea Economiei si Pregatirea Teritoriului pentru Aparare (OMEPTA) din Vrancea. (R. M.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.