Ultima oră

Dosar penal pentru 5.500 de pocnitori vindute ilegal

Dan Chiriac
22 dec 2009 940 vizualizări
Politistii Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase (SAESP) din cadrul IPJ Vrancea continua raziile pentru depistarea celor care comercializeaza ilegal obiecte pirotehnice

Oamenii legii l-au depistat pe Nicusor Ciuraru, 20 ani, din Focsani, in timp ce incerca sa comercializeze pocnitori. Asupra lui politistii au gasit 700 pocnitori clasa a II-a si 4.800 clasa intii. Tinarul s-a ales cu dosar penal. Pina pe 15 ianuarie, lucratorii SAESP, impreuna cu politistii de Ordine Publica, desfasoara activitati de verificare a modului de respectare a dispozitiilor legale privind regimul materiilor explozive. în cadrul actiunii sint verificate societatile comerciale autorizate sa efectueze operatiuni cu obiecte pirotehnice, urmarindu-se in mod special stocurile faptice si scriptice, dar si respectarea legalitatii operatiunilor derulate. "Nu in ultimul rind, actiunea vizeaza identificarea persoanelor fizice care desfasoara operatiuni cu obiecte pirotehnice fara autorizatie legala", spun politistii. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.