Ultima oră

Traficantii de ecstasy au cerut clementa

Nicoleta Cristea
22 dec 2009 926 vizualizări
Focsanenii acuzati de trafic de droguri de mare risc au atras atentia instantei ca au copii in ingrijire Aurel Cutelecu si Narcis Marian Munteanu, judecati in stare de arest pentru trafic de droguri de mare risc, au sustinut ieri, la ultimul termen din proces, ca probele strinse impotriva lor nu sint solide.

Astfel, aparatorul lui Munteanu a precizat ca inculpatul nu este incriminat cu nimic si nici macar inregistrarile telefonice nu au legatura cu el. Din acest motiv, pentru Munteanu s-a solicitat achitarea, in timp ce aparatorul lui Cutelecu a pledat pentru acesta pentru o pedeapsa aproape de minimul prevazut de lege, intrucit a fost sincer. Cei doi inculpati au solicitat instantei clementa in ceea ce priveste condamnarea, intrucit ambii au copii minori in ingrijire. Anchetatorii au intrat pe firul afacerii cu Ecstasy in urma unui denunt facut tot de un "client" in dosarele de acest gen. Initial, denuntul era indreptat asupra lui Cutelecu, cunoscut ca "Relu", si a altui bucurestean, in cazul caruia cercetarile au fost disjunse. Ulterior, dupa ce telefoanele lui Cutelecu au fost interceptate, anchetatorii le-au organizat focsanenilor un flagrant intr-o statie Peco din Rimnicu Sarat. Cei doi au fost prinsi in luna martie in flagrant, pe cind vindeau peste 11.000 de pastile ecstasy cu loggo-ul "Dolce Gabana", ascunse in doua pet-uri de bere. In urma cercetarilor s-a stabilit ca Munteanu ar fi fost cel care introducea stupefiantele in tara, deoarece de mai multi ani locuieste in Olanda si ii era usor sa isi procure droguri. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.