Ultima oră

Cerere in casatorie live la Miss Extrem

Daniel Garleanu
21 dec 2009 3382 vizualizări
Cea mai frumoasa fata din concurs a fost desemnata Madalina Pamfile, concurenta cu numarul 1, eleva la Colegiul Unirea

Simbata seara, la Club Extrem s-a lasat cu domnisoare frumoase, atmosfera incendiara, muzica buna, dar si cu o cerere in casatorie. Tatal concurentei cu numarul cinci, Adrian Guiu, a cerut-o in casatorie pe iubita lui, Luminita Pruteanu, dupa un complot cu organizatorii, in aplauzele tuturor tinerilor prezenti la a V-a editie a Miss Extrem. Zece concurente "cu temele" facute au urcat pe podium in incercarea de a cistiga statutul de cea mai frumosa fata din anul 2009, dar si premiul de 1.000 de lei. Tema concursului de frumusete a fost "Retro", iar candidatele au fost supuse pe parcursul concursului la trei probe, prezentare individuala, prezentare in lenjerie intima si prezentare rochie de seara, plus o proba de interpretare playback. Dupa ce au facut tot ce au putut pentru a impresiona juriul, acesta din urma a decis. Madalina Pamfile, concurenta cu numarul 1, a fost desemnata Miss Extrem 2009 si a primit premiul mult rivnit, un card de intrare libera in Club, iar tinutele de prezentare au fost oferite tuturor concurentelor ca si un premiu de participare. "Concursul a fost emotionant. La sfirsit eram putin dezamagita si mi-am dat putine sanse. Nu m-am asteptat sa cistig pentru ca toate concurentele au fost bine pregatite si frumoase. Ma bucur pentru mine ca am cistigat, insa regret ca au fost concurente care nu au luat nimic si care meritau", ne-a spus Madalina Pamfile, in virsta de 16 ani, eleva a Colegiului National "Unirea". De asemenea, titlul de Miss Popularitate a fost cistigat de concurenta cu numarul 10 din concurs, Roxana Radu, in virsta de 17 ani, de la Colegiul "Al. I. Cuza", iar premiul de Miss Eleganta a fost adjudecat de Cristina Voicu, in virsta de 16 ani, eleva la Liceul de Muzica si Arte Plastice "Gh. Tattarescu". Cristina Voicu este obisnuita cu podiumul Clubului Extrem, ea participind si la editiile anterioare, la care a cistigat titulul de Miss Bikini. Cea mai talentata la interpretare playback s-a dovedit tot ultima concurenta, Roxana Radu, care a interpretat piesa "Cabaret", a Lizei Minelli, spre deliciul publicului. (Daniel GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.