Ultima oră

Negru va fi judecat pentru omor

Nicoleta Cristea
19 dec 2009 853 vizualizări
Adjudeanul Florinel Negru, acuzat ca pe 28 august si-a omorit concubina in bataie, a fost trimis in judecata pentru omor in forma simpla.

In ultima faza a anchetei, barbatul de 45 de ani si-a recunoscut fapta, chiar daca initial a incercat sa trimita anchetatorii pe o pista falsa. Astfel, Florinel Negru a anuntat politia ca, in momentul in care s-a intors de la un bar a gasit-o pe concubina sa, Mariana Soros, 51 ani, decedata. Pe parcursul cercetarilor, adjudeanul a recunoscut fapta, insa a sustinut ca a lovit-o cu matura pe femeie pentru ca aceasta a intrat peste el in casa, si nu si-a dat seama ca este ea. Negru sustinea si ca, atunci cind a anuntat decesul la politie, i-a fost frica sa-si recunoasca fapta, intrucit abia dupa ce femeia nu mai respira a aprins lumina sa vada cine a intrat peste el in casa, si a realizat ca "am omorit-o pe Mariana". Se pare ca Negru devenea violent la bautura, fapt confirmat si de ultima sa sotie, care a divortat de el tocmai din acest motiv. (Nicoleta CRISTEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.