Ultima oră

Inca un barbat a fost omorit de tren intre Marasesti si Adjud

Raluca Manolache
18 dec 2009 1270 vizualizări
Asupra acestuia s-au gasit mai multe obiecte de igiena personala si un aparat de barbierit u acesta este cel de-al doilea barbat omorit de tren in ultimele doua zile u politistii incearca sa afle identitatea victimelor

Un barbat necunoscut si-a pierdut viata dupa ce a fost calcat de tren. Trupul barbatului, care are in jur de 50 de ani, a fost vazut pe linia de cale ferata de mecanicul unei locomotive, chiar daca victima era acoperita de zapada. Astfel, ieri dimineata, politistii de la Transporturi Feroviare au fost sesizati ca pe firul doi al caii ferate Marasesti "" Adjud, in apropierea podului de peste riul Trotus, se afla un cadavru. Ajunsi la fata locului, oamenii legii nu au reusit sa il identifice pe barbat deoarece nu avea niciun document de identitate asupra sa. Victima poseda mai multe obiecte de igiena personala si un aparat de barbierit, amanunte care le-au dat de inteles politistilor ca ar fi vorba de o persoana fara adapost sau un om care a iesit recent din spital. Victima a fost transportata la Serviciul de Medicina Legala unde se va face necropsia. De altfel, politistii de la TF au mai avut un caz similar si marti seara, in apropierea pasarelei Odobesti. Oamenii legii nu au reusit inca sa afle cine este barbatul lovit de tren si ce cauta in zona respectiva. "Nu pare a fi o persoana fara adapost deoarece in buzunarul hainei au fost gasite doua chei de broasca de tip vechi. Barbatul a fost lovit de tren in timp ce se deplasa din directia Soseaua Vrancei - pasarela Odobesti pe firul caii ferate", a precizat agentul sef Enache Titel, sef de post la Politia TF Focsani. Victima are in jur de 65 ani, inaltime 1,70 m, era carunt si avea ten deschis. Era imbracat cu o geaca de fis neagra, avea pe cap o caciula din blana cu fis neagra, purta pantaloni negri, era incaltat cu bocanci noi, din piele, si avea in miini manusi cu un singur deget. Cei care au sesizat lipsa unei persoane care se potriveste acestei descrieri pot apela numarul 112 sau pot suna la postul de politie TF Focsani, la telefon 0237/207.285. De asemenea, politistii nu au reusit nici pina la aceasta data sa afle identitatea barbatului care a fost gasit spinzurat in a doua zi de Craciun, anul trecut. Barbatul fara identitate a fost gasit de un cioban fara suflare in liziera de linga calea ferata dintre haltele Sihlea si Gugesti. (Raluca MANOLACHE)


Un tinar va fi ingropat pe banii primariei


Politistii de la Transporturi Feroviare Focsani fac in aceste zile demersurile necesare pentru ingroparea unui barbat care a fost gasit mort pe 5 decembrie in liziera de protectie a caii ferate dintre Focsani si Odobesti. Tinarul de 24 ani va fi inmormintat cel mai probabil pe banii primariei focsanene deoarece nimeni nu a revendicat pina la aceasta data trupul barbatului. Politistii nu au reusit sa ii identifice familia in conditiile in care nu mai locuieste la adresa inscrisa din buletin din anul 1989. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.