Ultima oră

Trenurile Zapezii 2009/2010

Mihaela Beșleagă
18 dec 2009 1042 vizualizări
Iubitorii sporturilor de iarna care merg cu trenul in statiunile de munte au reduceri de 20% la calatorii, pina la 28 februarie 2010

CFR Calatori anunta ca, incepind cu data de 13 decembrie 2009, lanseaza "Oferta de calatorie -Trenurile Zapezii 2009/2010", valabila pina la 28 februarie 2010. Aceasta ofera iubitorilor sporturilor de iarna variante multiple de calatorie spre/dinspre munte, adresindu-se tuturor categoriilor de virsta si grupurilor formate din minim 10 persoane. Oferta este valabila la toate trenurile care fac legatura intre Bucuresti si statiunile montane de pe Valea Prahovei (Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Brasov), trenurile cu destinatia Vatra Dornei din Bucuresti, Suceava, Iasi, Cluj Napoca si retur, trenurile ce fac legatura intre Bucuresti - Piatra Neamt si retur si trenurile cu destinatia Brasov din Galati, Cluj Napoca, Sibiu, Oradea si Suceava. Noutatea din acest an consta in aplicarea reducerii tarifare de 20% de luni pina joi, pentru toate categoriile de calatori, indiferent de virsta, la clasa a 2-a, care circula pe relatie directa, si au ca punct de plecare/ destinatie o statie de pe sectia Breaza-Brasov, statia Vatra Dornei sau statia Piatra Neamt. Se aplica o reducere tarifara de 25% la clasa a 2-a pentru calatoria de grup (minim 10 persoane) dus-intors, la trenuri de orice rang, pe relatii de calatorie ce au ca punct de plecare/destinatie o statie de pe sectia Breaza-Brasov, statia Vatra Dornei sau statia Piatra Neamt. Aceasta se mareste cu 2% pentru fiecare 8 persoane in plus, pina la grupuri formate din peste 50 persoane. Valabilitatea biletului dus-intors este de 30 de zile de la efectuarea calatoriei de dus. Oferta turistica de calatorie "Trenurile Zapezii" se poate procura din agentiile de voiaj CFR sau de la ghiseele caselor de bilete din incinta statiilor CFR cu anticipatie maxima de 30 de zile. CFR Calatori recomanda pasagerilor sa-si procure din timp legitimatiile de calatorie. Informatii suplimentare puteti obtine la statiile si agentiile CFR sau la numarul de telefon 021/9521 sau pe site-ul http://www.cfrcalatori.ro . (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.