Ultima oră

LIFE: Faze Tari 17.12.2009

Ziarul de Vrancea
17 dec 2009 610 vizualizări
De frica politiei, un hot s-a ascuns in frigider; Dai 225.000$ si-ti iei o robotica; Maimuta karatista: te rupe de nu te vezi; La puscarie, ca i-au lipit penisul cu Superglue; Cel mai mic om de zapada

Cel mai mic om de zapada. Cercetatorii de la Institutul National de Fizica din Londra au realizat cel mai mic om de zapada din lume, care masoara 10 micrometri, adica 0.01 milimetri, informeaza The Telegraph. Realizarea omului de zapada a fost bazata pe principiul folosit de cercetatori in experimentele lor. Corpul si capul micului om de zapada a fost realizat din particule de Staniu, folosite la calibrarea microscoapelor electronice. Ochii si gura au fost realizati cu fasciculi de ioni, iar nasul din ioni de platina, scrie Gardianul.


La puscarie, ca i-au lipit penisul cu Superglue. Drept razbunare pentru ca le insela, sotia si cele trei amante i-au lipit unui barbat penisul de burta cu Superglue. Femeile au fost condamnate, dar nici victima lor nu a scapat basma curata. Amantele barbatului, Therese Ziemann, Michelle Belliveau, Wendy L. Sewell si sotia Tracy M. Hood-Davis au primit doi ani de inchisoare cu executare pentru agresiune, scrie Click.


Renunta la cea mai buna slujba. Britanicul Southall, cel care, timp de sase luni a avut cel mai bun job din lume, respectiv administrator al insulei Hamilton, din Marea Bariera de Corali, renunta la slujba sa. Incepand de la 1 ianuarie, barbatul, in varsta de 34 de ani, va calatori in toata lumea si va vinde pachete turistice, pentru un salariu de sase cifre. Pentru slujba de administrator al insulei, el a fost platit cu 110.000 de dolari, scrie Cancan.


Bebelusii din martipan! I-ai putea manca? Artista canadiana Camille Allen a devenit celebra datorita sculpturilor din martipan care reprezinta bebelusi. Majoritatea sculpturilor artistei din Canada nu depasesc 8 centimetri, iar imaginea bebelusilor este atat de reala incat ai impresia ca vor deschide ochii in orice moment. Camille Allen realizeaza si la comanda bebelusi in marime naturala, din lut, pictati manual, scrie Click.


De frica politiei, un hot s-a ascuns in frigider. Jerzy Jancewicz, in varsta de 48 de ani a dat spargerea la o cladire de birouri. Infractorul nu a actionat insa indeajuns de prudent deoarece a fost depistat de un paznic si a trebuit sa fuga inainte de sosirea politiei. Politia poloneza a pornit insa pe urmele infractorului, iar la scurt timp, autoritatile au fost informate ca barbatul se ascunde in apartamentul iubitei sale. Initial, oamenii legii au perchizitionat apartamentul insa nu au gasit nimic. La plecare, acestia au fost surprinsi sa auda un stranut ce venea din interiorul frigiderului, scrie Libertatea.


Maimuta karatista: te rupe de nu te vezi! Un chinez, care-si dresase maimutele sa faca demonstratii de taekwondo pe strazile din provincia Hubei, s-a trezit snopit in bataie de unul dintre invataceii sai. Totul a avut loc in timpul unui spectacol sustinut de cele doua animale pe un bulevard din Nshi, din estul Chinei, scrie Click.


Dai 225.000$ si-ti iei o robotica. N-ai ce face cu banii si vrei un cadou grozav de Craciun? Magazinele hi-tech din Japonia te pot salva. Acestea au pus in vanzare androizi (roboti umani), femeie si barbat, pentru burlacii care care cauta partenerul perfect. Astfel, pentru 225.000 $, oricine isi poate cumpara Actroid-Der, umanoizii robotizati care fac aproape orice. Femeia si barbatul android sunt mereu binedispusi, fac tot ce li se cere, fara sa comenteze, desi sunt dotati cu programe care le permit sa-si exteriorizeze supararea, bucuria sau plictiseala, scrie Libertatea.



de R.B. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.