Ultima oră

Jaful de la Metale International a ajuns si la Galati

Nicoleta Cristea
17 dec 2009 2461 vizualizări
Dosarul jafului de la firma Metale International SRL Focsani se va judeca si in recurs, la Curtea de Apel Galati

Aceasta dupa ce cei trei inculpati, Damian Moldoveanu, Iulian Fentzel si Mihai Marius, s-au declarat nemultumiti de decizia din apel. In mare, decizia data la fond de Judecatoria Focsani a fost mentinuta si in apel, singurul care a primit mai putin la tribunal fiind soferul de ocazie, Mihai Marius. De asemenea, s-a mentinut dispozitia de confiscare a sumei de 2.888 lei de la Damian Moldoveanu, masura fiind instituita pentru a se repara prejudiciul creat firmei prejudiciate. Dosarul a demarat anul acesta, dupa ce in februarie bucurestenii l-au jefuit pe casierul firmei Metale International, care se pregatea sa duca banii din incasari, peste 210.000 de lei, la banca. Pina acum, potrivit deciziilor din dosar, Mihai Marius are de executat 10 ani de inchisoare pentru complicitate la furt calificat si conducere fara permis, iar 3 ani i-au fost interzise anumite drepturi. Recidivistul Damian Moldoveanu, considerat creierul operatiunii, si Iulian Fentzel, au de executat 12 ani de inchisoare pentru de furt calificat cu consecinte deosebit de grave, plus interzicerea drepturilor de a fi alesi in autoritatile publice sau in functii elective publice si de a ocupa functii implicind exercitiul autoritatii de stat, pe o perioada de 4 ani. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.