Ultima oră

Petardele, doar cu dezlegare de la ITM si Politie

Ciprian Fânaru
16 dec 2009 929 vizualizări
De la declansarea actiunii nationale Foc de Artificii lucratorii Serviciului Arme, Explozivi, Substante Periculoase din cadrul IPJ Vrancea au efectuat 27 de actiuni si controale, în scopul verificarii legalitatii desfasurarii operatiunilor cu obiecte pirotehnice de catre persoanele fizice si juridice.

Doar o persoana a fost gasita in neregula, actiunile de acest gen continuind pina pe 5 ianuarie 2010. "Reamintim persoanelor care produc, detin, transfera sau comercializeaza obiecte artizanale si de distractie pe baza de amestecuri pirotehnice, precum si persoanelor care folosesc obiecte pirotehnice pentru scopuri tehnice, ca au obligatia de a obtine autorizatie din partea Inspectoratului Teritorial de Munca si a Inspectoratului de Politie, in conformitate cu prevederile art.8, alin.3 din Legea nr. 126/1995. Este interzisa vinzarea obiectelor artizanale si de distractie pe baza de amestecuri pirotehnice persoanelor care nu au implinit virsta de 18 ani", atrag atentia politistii. Aveti spre exemplu interzis la astfel de materiale intre orele 24.00 si 06.00, la mai putin de 50 de metri de blocurile de locuinte, pe drumurile publice sau la o distanta mai mica de 500 m de paduri. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.