Ultima oră

POLITICA: Oprisan: Daca Geoana crede ca a castigat alegerile, sa mearga la Cotroceni. Daca nu, sa-si dea demisia

Ziarul de Vrancea
15 dec 2009 638 vizualizări
Marian Oprisan ii cere presedintelui PSD, Mircea Geoana, sa isi dea demisia din fruntea partidului: "Daca Mircea Geoana crede ca a castigat alegerile, sa mearga la Cotroceni. Daca nu, sa-si dea demisia", a declarat, marti dimineata, presedintele PSD Vrancea

"Regret enorm faptul ca sute de mii de membrii ai PSD au muncit exemplar iar stafful de campanie al domnului presedinte Mircea Geoana si inclusiv dl. Geoana, prin unele actiuni ale domniei sale, practic si-a batut joc" de aceasta munca, a afirmat Oprisan, la Antena 3.


Ioan Rus: PSD risca sa devina un cal mort


Un alt lider marcant al partidului, Ioan Rus, spune si el ca ar fi mai bine pentru partid ca unii membri din conducerea PSD, inclusiv Mircea Geoana, "sa dispara" din functii, pentru ca sunt "specialisti in intrigi politice" si au luat decizii strategice care au dus la esecul in alegeri, potrivit NewsIn.


Ioan Rus a spus ca este interesat ca "o parte din colegii care conduc in acest moment PSD sa dispara de acolo pentru ca de ani de zile sunt specialisti in intrigi politice si lucruri care nu au folosit niciodata acestui partid".


Intrebat daca este vorba, printre altii, despre Mircea Geoana, "gruparea Hrebenciuc" si Marian Vanghelie, Rus a precizat ca la aceste persoane se refera: "Cu siguranta ca da".


In opinia sa, o greseala strategica a conducerii PSD a fost iesirea de la guvernare, o decizie despre care a spus ca a fost "de neinteles" pentru unii membri de partid". "Daca nu am fi iesit, Mircea Geoana candida cu activul si cu pasivul guvernarii ca si Traian Basescu. Unul pierdea, altul castiga, dar intre timp exista Guvern, exista buget, iar in acest moment PSD se afla la guvernare, expertii acestui partid din teritoriu s-ar fi aflat la locul de munca. Deci noi am riscat un partid intreg pentru o singura pozitie", a spus Ioan Rus.


"Eu incerc sa explic ca PSD ar trebui sa prinda o alta culoare, ca altfel devine un cal mort pe care nu are rost sa incercam sa il calarim", a spus Rus.


de Robert Mihailescu HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.