Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
15 dec 2009 963 vizualizări
Comisarul Ochean ramine sef la Arme

Comisarul Vasile Ochean ramine in continuare seful Serviciului de Arme, Explozivi si Substante Periculoase. Acesta a reusit sa treaca cu brio de concursul organizat ieri la Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Vrancea in vederea ocuparii acestei functii. Examenul a constat intr-un interviu structurat pe subiecte profesionale, Vasile Ochean fiind si singurul candidat. Concursul a fost organizat deoarece Biroul Arme, Explozivi si Substante Periculoase a devenit Serviciu. (Raluca MANOLACHE)


Soferita cu alcoolemie de 2,20


O odobesteanca de 43 de ani a fost trimisa in judecata dupa ce a fost prinsa la volan cu o alcoolemie peste limita legala. Pe 20 septembrie, Dorina Murgu, pe cind conducea autoturismul Fiat Brava in zona localitatii Jaristea, a fost implicata intr-un incident rutier, astfel fiind depistata cu o alcoolemie de 2,20. Se pare ca femeia a vrut sa evite un grup de copii, a pierdut controlul asupra volanului, si a intrat intr-un gard. In rechizitoriu se arata ca femeia a lovit si o persoana cu masina, insa datorita faptului ca impactul a fost minor si pentru ca persoana respectiva nu a depus plingere, aceasta infractiune nu i-a fost retinuta. (Nicoleta CRISTEA)


Reghiu: Judecat pentru atac sexual


Un botosanean aciuat in Vrancea a fost trimis in judecata pentru tentativa de viol, dupa ce a incercat sa profite de o tinara din Reghiu. Potrivit anchetatorilor, pe 22 august, Constantin Marmura, de 22 de ani, baut fiind, a acostat-o pe E. N. in centrul comunei, intentiile inculpatului fiind dejucate de un localnic care trecea cu masina prin zona. Tinara a fost amenintata cu moartea, a fost batuta, si chiar taiata cu un cutit. In fata anchetatorilor, Marmura a afirmat initial ca nu stie de ce este acuzat, intrucit nu isi aduce aminte decit ca, beat fiind, a fost adus la politie si intrebat de agresiune. Ulterior insa, in timpul anchetei, Marmura si-a recunoscut fapta. (N. C.)


Panciu: Incendiu la stina


Pompierii au intervenit duminica seara dupa ce la o stina din Panciu a izbucnit un incendiu. Pentru lichidarea focului s-a deplasat la fata locului o autospeciala din cadrul Statiei Panciu. în urma incendiului a ars anexa unei stine, in totalitate, un pat de lemn pe care dormea ciobanul, mai multe obiecte de uz casnic si gospodaresc si articole de imbracaminte. Pompierii urmeaza sa stabileasca din ce cauza s-a produs incendiul. (R. M.)


Focsani: Intoxicat cu plante etnobotanice


Un barbat de 34 ani, din Focsani, a primit ingrijiri la Unitatea de Primire a Urgentelor de la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani, dupa ce s-a intoxicat cu substante etnobotanice la un chef. Acesta a ajuns la spital simbata seara pentru ca s-a simtit rau dupa ce a fumat plante "euforice" in amestec cu tutun. Dupa ce si-a revenit barbatul a ajuns pe mina psihiatrilor. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.