Ultima oră

LIFE: Caru' cu Vedete14.12.2009

Ziarul de Vrancea
14 dec 2009 608 vizualizări
Bote s-a jucat cu cobrele; Stefan Banica are probleme cu versurile propriilor melodii; Florin Salam a luat 1.000 de lei intr-un minut; Mutu si CRBL s-au certat in copilarie pentru o fata

Bote s-a jucat cu cobrele. Celebrul designer roman Catalin Botezatu a avut o serie de prezentari de moda, in cadrul India International Fashion Week, organizat in New Delhi. Creatorul a petrecut acolo 10 zile de vis, el reusind sa imbine utilul cu placutul. Bote si-a rezervat cateva zile in care sa viziteze cele mai cunoscute atractii turistice ale Indiei, Taj Mahalul, complexul Qutb, Jaipurul si nu a ratat ocazia sa se joace cu unul dintre simbolurile tarii: veninoasele cobre dansatoare, scrie Libertatea.


Elena Carstea si-a lansat noul album. Artista a sustinut un recital in fata a sute de oameni, la Cora Pantelimon. Elena Carstea si-a lansat, vineri, la Cora Pantelimon, noul album Best of, realizat la casa de discuri Ovo Music a lui Ovidiu Komornyk. Interpreta a purtat o rochie creata special pentru ea de Andreea Buzdugan. Impresionata de modul in care a fost primita de public, Elena a plans la finalul recitalului pe care l-a sustinut. Dupa lansare, artista a dat o petrecere la Marul de aur, unde a stat pana in zori. In aceasta dimineata, cantareata ia avionul spre SUA, unde va petrece Sarbatorile alaturi de familie, scrie Libertatea.


Woods, "regele amantelor", e cel mai bine platit sportiv in acest an. Revista americana Forbes a alcatuit topul sportivilor cu cele mai mari incasari in acest an, tinand cont atat de salariul lor, cat si de banii castigati din sponsorizari si din contracte de publicitate. Aflat in aceasta perioada in centrul unui scandal de adulter, dupa ce presa a dezvaluit ca a avut 10 amante, americanul Tiger Woods conduce in clasament, scrie Libertatea.


Arsenie, luat in colimator de Maria Dinulescu. Agnes, dansatoarea Mihaelei Radulescu, cea care a avut o relatie cu Arsenie, nu a suportat avansurile pe care i s-a parut ca i le face Maria cantaretului. Vineri seara, fostul component al trupei O-Zone si-a lansat noul album si videoclipul Minimum. Printre invitatii la eveniment s-a numarat si Agnes, mulatra despre care se stie ca ar fi avut o relatie, la distanta, cu artistul. Potrivit zvonurilor, povestea lor de amor s-a incheiat de curand, cei doi alegand sa pastreze o frumoasa relatie de prietenie. Cu toate acestea, mulatra nu pare impacata cu noua situatie si nu incape niciun dubiu ca are inca sentimente pentru el. Integral in Cancan.


Stefan Banica are probleme cu versurile propriilor melodii. Cantaretul a gasit o modalitate ingenioasa care sa-l ajute sa nu gafeze in timpul show-ului sau: si-a montat pe scena un monitor la care trage din cand in cand cu ochiul. Stefan Banica se dovedeste a fi unul dintre cei mai inventivi artisti autohtoni. Cantaretul si-a luat cu el un prieten de nadejde pe scena Salii Palatului, unde a sustinut seria concertelor sale speciale de Craciun. Este vorba de un prompter amplasat la picioarele sale, si pe care au curs versurile pieselor pe durata show-ului sau. Integral in Cancan.


Moni deconteaza si banii de benzina. Ieri fara griji, cu conturile doldora, azi mai saraca, dar si mai precauta. In anul in care sotul ei a pierdut aproape 100 de milioane de euro, Monica Columbeanu vrea sa scoata bani si din piatra seaca, de frica sa nu ajunga de unde a plecat. Faptul ca Monica Columbeanu cere bani pentru interviuri si emisiuni televizate a surprins pe toata lumea. De ce o face, va spunem noi, sau mai bine zis, managerul ei, Matei Miko. Integral in Click.


Florin Salam a luat 1.000 de lei intr-un minut. Castiga intr-o zi, cat altii intr-o luna! Florin Salam a cantat, sambata seara, la restaurantul nasului sau, Adrian Minune, iar dimineata a plecat cu buzunarele doldora de lovele. Intr-un singur minut, in timp ce interpreta cu foc o melodie, manelistul a fost cadorisit de un client cu chef, cu 10 milioane de lei vechi. Florin Salam sfideaza criza financiara! Intr-o perioada in care artistii consacrati au fost nevoiti sa-si micsoreze tariful perceput la concerte, manelistul castiga mii de euro intr-o singura seara. Asa s-a intamplat si sambata seara, la restaurantul "Cascada", situat in comuna Stefanesti, ce apartine nasului sau de cununie, Adrian Minune. Integral in Click.


Mutu si CRBL s-au certat in copilarie pentru o fata. Adrian Mutu (30 de ani) a fost de mic un tip rebel, pus mai mereu pe harta. Pe cand era in clasa a X-a, "Briliantul" a fost la un pas sa se ia la bataie cu CRBL, componentul trupei "Simplu". Marul discordiei? O fata pe care o placeau amandoi "cocosii". Incidentul s-a intamplat in urma cu 13 ani, pe cand Adi Mutu si Eduard Andreianu, alias CRBL (32 de ani), erau colegi la un liceu din Pitesti. Recunoscuti ca adevarati cuceritori de inimi, Adi si CRBL au intrat in conflict, dupa ce amandoi au inceput sa curteze aceeasi fata. Integral in Libertatea.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.