Ultima oră

POLITICA: Fosta consiliera a lui Nastase: Am vazut o filmare cu Geoana care baga in buzunar 5.000 de euro donati pentru campanie

Ziarul de Vrancea
14 dec 2009 692 vizualizări
Anca Alexandrescu, actual consilier al lui Sorin Oprescu si fost consilier al lui Adrian Nastase, scrie pe blogul sau ca a vazut o filmare in care Mircea Geoana ar aparea intr-o postura jenanta


. "Mircea Geoana trebuie sa iti spun ca am vazut cu ochii mei filmarea cand cineva din partid iti da o suma de bani pentru campanie si ii bagi cu nonsalanta in buzunar. 5000 euro! Iti amintesti despre cine este vorba? Hai, contrazice-ma daca poti!", scrie Anca Alexandrescu.


Intr-un post intitulat "Mircea, DEMISIA!", de pe blogul sau, fosta consiliera a lui Adrian Nastase, Anca Alexandrescu, vorbeste despre emisiunea de la Antena3 de duminica seara unde Mircea Geoana s-a prezentat ca cineva "care nu stie sa piarda, care nu are demnitate si care este in stare sa sacrifice tot doar pentru a ramane el si gasca lui intr-o pozitie favorabila".


"E trist ce se intampla astazi in PSD si ma incearca un sentiment de amaraciune cand deschid televizorul si ii vad pana la saturatie pe Liviu Dragnea, pe Marian Vanghelie, pe Dan Nica si din cand in cand pe cate un tanar "yesman" al lui Hrebenciuc sau pe eternul Cozmin Gusa. Va dati seama unde s-a ajuns in acest partid? Ion Iliescu si Adrian Nastase tac si par sa astepte. Dar tot asteapta din 2005"¦ L-au sustinut cu tarie pe Mircea Geoana in campanie pe principiul ca "pentru partid facem orice" dar acum cand partidul risca sa piarda tot din cauza unei gasti care nu se da dusa de la "putere", nu vor face nimic?", scrie Anca Alexandrescu pe blog.


"De o saptamana gasca lui Hrebenciuc urla ca s-au fraudat alegerile. Asa o fi. Nu contest. S-au bucurat de decizia Curtii Constitutionale precum in seara de 6 decembrie. Si apoi, treptat, bucuria le-a disparut si totul s-a transformat intr-o "perdea de fum". [...] Geoana insa forteaza nota si preia discursul lui Marian Vanghelie cu CNP-urile false. Dincolo de faptul ca nu stiu cum au avut ei acces la o baza de data cu CNP-uri ca sa se poata pronunta ca sunt false, mi se pare cel putin ciudat cat de siguri clameaza ei aceasta neregula[...] Geoana spune cu nerusinare in emisiune la Antena 3 ca presedintele in exercitiu ar trebui sa dea dovada de corectitudine si daca nu se teme, sa vina sa spuna: "uite domnule, ca sa nu mai existe niciun dubiu, ii fac o placere lui Geoana si sugerez si eu sa se repete turul doi", mai noteaza Anca Alexandrescu.


La final, fosta consiliera a lui Adrian Nastase mai adauga intr-un "post scriptum": "Si daca mai ai nevoie de inca un argument ca trebuie sa iti dai demisia (desi cred ca aveai destule), Mircea Geoana trebuie sa iti spun ca am vazut cu ochii mei filmarea cand cineva din partid iti da o suma de bani pentru campanie si ii bagi cu nonsalanta in buzunar. 5000 euro! Iti amintesti despre cine este vorba? Hai, contrazice-ma daca poti!"


Anca Alexandrescu este fosta consiliera a PSD-istului Adrian Nastase, candidat la presedintie in 2004. In campania prezidentiala din acest an a ales sa il sprijine pe candidatul independent Sorin Oprescu.


de Victor Cozmei HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.