Ultima oră

Bauti sau fara permis la volan

Raluca Manolache
14 dec 2009 1150 vizualizări
Un sofer din Cotesti a ajuns cu masina in sant pentru ca nu a fost atent la drum, iar o batrina a fost lovita dupa ce a traversat la intimplare

Mai multi vrinceni s-au ales cu dosare penale la sfirsitul saptaminii trecute, pentru ca s-au urcat la volan fie bauti, fie fara a poseda permis de conducere. Astfel, Ciprian Mogda, 33 ani, din Focsani a ajuns vineri pe mina politistilor dupa ce s-a urcat la volanul unui Daewoo Matiz desi consumase un paharel. Acesta avea o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru ca i s-a intocmit dosar penal sub aspectul savirsirii infractiunii prevazuta de art.87 alin.1 din OUG 195/2002 R, dupa cum a anuntat Politia. Tot vineri, in Bolotesti, Elvis Opria, 22 ani, din Focsani, a fost identificat in timp ce conducea o masina Alfa-Romeo, fara sa posede permis de conducere. In aceeasi situatie s-a aflat si Virgil Carp, 38 ani, din Cirligele, care a fost depistat in municipiul Focsani in timp ce conducea o Dacie fara a avea insa permis. Ambii s-au ales cu dosar penal. Si Mihai Mocanu, 19 ani, din Focsani s-a ales cu dosar penal pentru ca a condus un Audi desi avea autorizatia de circulatie provizorie expirata. Politistii de la Circulatie au trebuit, de asemenea, sa intervina pentru rezolvarea unor incidente petrecute pe soselele din Vrancea. Astfel, o femeie de 81 ani a fost accidentata in momentul in care a incercat sa traverseze strada prin spatele unei masini. Costica Tanase, 52 ani, din Adjud, care conducea un autoturism Dacia, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers inapoi si a accidentat-o usor pe Emilia Bogdan. Si duminica in jurul orei 03.15 pe DJ 204C, in afara comunei Cotesti, Daniel Mohirta, 20 ani, din localitate, in timp ce conducea un Opel, din cauza neatentiei a pierdut controlul volanului si a intrat in santul de pe marginea carosabilului. In urma impactului soferul dar si pasagerul Ionel Badea, 28 ani, din Bucuresti, s-au ales cu rani usoare. (Raluca MANOLACHE)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.