Ultima oră

Vrinceanul de la Curtea Constitutionala

Nicoleta Cristea
14 dec 2009 2303 vizualizări
Acesta a fost procuror la Panciu, s-a nascut la Vulturu si locuieste in Iasi

Printre judecatorii de la Curtea Constitutionala care au decis renumararea voturilor nule de la alegerile prezidentiale se afla si un vrincean, Toader Tudorel. Magistratul a profesat in judetul Vrancea in urma cu mai bine de 10 ani, in perioada 1986 "" 1990, cind a fost procuror la Parchetul de pe linga Judecatoria Panciu. Toader Tudorel, in virsta de 49 de ani, originar din comuna Vulturu, este unul dintre cei mai tineri judecatori ai Curtii Constitutionale, fiind numit la aceasta instanta la propunerea PNL, de Camera Deputatilor in 2007, pentru un mandat care expira in anul 2016. Judecatorul profesa in Iasi inainte de numire, acolo unde s-a stabilit cu familia, fiind avocat in Baroul de aici, dar si profesor universitar la Facultatea de Drept a Universitatii "Al.I. Cuza" Iasi. De altfel, tot in Iasi profeseaza si sotia sa, care este medic si care detine la rindul ei o catedra la Universitatea din Iasi. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 13 ore, 44 minute, 45 secunde
Nu dansul este finul de cununie al procurorului sef I Lefter? Ba da. De aceia Lefter are 3 mandate si jumatate in fruntea Parchetului Vrancea.
, acum 739392 zile, 13 ore, 44 minute, 45 secunde
Cu deosebit regret pentru Julieta ..., dar dl. Lefter are deja trei mandate au inceput cu mult timp inainte de numirea d-lui Toader, iar mandatul d-lui judecator a inceput in 2007 (daca citesti mai citeste integral
, acum 739392 zile, 13 ore, 44 minute, 45 secunde
ca avem si noi vranshenii oamini asa di ilushtri dom-le! ca tarii lumea prostutza pi la noi!!!!
, acum 739392 zile, 13 ore, 44 minute, 45 secunde
O cuvenită precizare. Domnul prof.univ.dr. Tudorel Toader este decanul Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, iar la Curtea citeste integral
, acum 739392 zile, 13 ore, 44 minute, 45 secunde
Felicitari!!! Astfel de oameni ne fac cinste celor din Vulturu si, de ce nu, celor din judet! Rautati sunt la tot pasul. "Vulpea cand n-ajunge la struguri, spune ca-s acri!"
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.