Ultima oră

LIFE: Faze Tari12.12.2009

Ziarul de Vrancea
12 dec 2009 654 vizualizări
Un camionagiu chinez a condus 800 km cu capul scos pe geam; Merge la facultate la 12 ani; S-a castrat pentru a nu-i fi infidel sotiei; A intrat cu masina in biserica, iar o fetita de trei ani a ratacit prin ceata 4,5 km

Un camionagiu chinez a condus 800 km cu capul scos pe geam. Un sofer de TIR, in varsta de 24 de ani, din China a condus 800 de km cu capul scos pe geam, deoarece in locul parbrizului acesta a pus bucati de carton. Devotamentul barbatului vis-a-vis de jobul sau l-a costat un ochi si o amenda, noteaza AutoDigest.ro


Merge la facultate la 12 ani. Desi este inca elev, britanicul Cameron Thomson a fost acceptat la Facultatea de Matematica din Milton Keynes. Elevul Cameron Thomson a uimit intreaga Mare Britanie dupa ce a fost admis la Facultatea de Matematica din Milton Keynes, la doar 12 ani. Parintii lui Cameron, Roderick, de 35 de ani, si Alison, de 32 de ani, sunt foarte mandri de baietelul lor, care este un geniu in matematica inca de mic, motiv pentru care a si fost acceptat in randul studentilor, noteaza Cancan.


S-a castrat pentru a nu-i fi infidel sotiei. Un columbian in varsta de 40 de ani, din localitatea San Pablo, si-a taiat testiculele cu o lama de ras fiindca sotia sa nu voia sa intretina relatii sexuale cu el, relateaza DailyMotion. Barbatul a facut incercari pe animale, iar acestea dupa trei zile si-au revenit, asa ca s-a gandit ca va fi la fel si in cazul sau, noteaza Gardianul.


A intrat cu masina in biserica. Suparat ca a fost parasit de nevasta, britanicul Robert Knowles a intrat cu masina in biserica in care s-a casatorit, producand daune in valoare de 22.000 de euro. Barbatul a spart cele trei randuri de usi care i-au stat in cale si s-a oprit in fata altarului, distrugand tot echipamentul electronic al lacasului de cult, noteaza Cancan.


O fetita de trei ani a ratacit prin ceata 4,5 km. O fetita de doar trei anisori, din localitatea Berislavesti, judetul Valcea, a scapat cu viata dupa ce a ratacit toata noaptea pe un camp. Lasata nesupravegheata, copila a plecat de acasa joi dupa-amiaza si a mers pe jos 4,5 kilometri. Fetita a fost gasita teafara, ieri dimineata, scrie Libertatea.


Atacata ca in Pasarile lui Hitchcock. O australianca aflata in pauza de pranz a ramas fara sandvici cat ai zice peste. Femeia a fost pradata de un pescarus hamesit, scena amintind de un moment din pelicula Pasarile, regizata de celebrul Alfred Hitchcock in 1963, scrie Cancan.


Ultima moda in Japonia: sa porti gandaci morti in par. Hairstylistul japonez Shiyoko Nakagawa a lansat o noua moda, care e de-a dreptul inspaimantatoare: coafuri cu gandaci. In loc de accesorii pentru par, femeile sunt indemnate sa poarte ganganii moarte. Lipite sau prinse de firele de par sau, in cazuri extreme, puse pe tot capul, ca o palarie, noteaza Libertatea.


de M.C. HotNews.ro



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.