Ultima oră

POLITICA:STS: De la niciunul dintre terminalele repartizate de STS nu au fost transmise mesaje electorale

Ziarul de Vrancea
12 dec 2009 538 vizualizări
De pe niciunul dintre terminalele repartizate de Serviciul de Telecomunicatii Speciale nu au fost transmise mesaje cu caracter electoral de tipul celor prezentate in presa sau de catre participantii la activitatile mass-media", precizeaza vineri STS, intr-un comunicat in care prezinta cum au fost repartizate telefoanele mobile si fixe la institutii, de alegeri.


STS precizeaza ca, pentru asigurarea bunei desfasurari a procesului electoral pentru alegerea presedintelui (din 22 noiembrie si 6 decembrie), respectiv referendumului national, Serviciul a instalat mijloace de comunicatii comerciale astfel:


* Din cele 22.046 de terminale de telefonie mobila,


* 20.896 le-au fost repartizate presedintilor sectiilor de votare cu acoperire de telefonie mobila. Dintre acestea, 14.885 au fost repartizate la sectii de votare normale si 6.011 la sectii de votare esantion (3.359 "" sectii de votare speciale si 2.652 "" sectii de votare esantion normale).


* 168 de terminale mobile au fost repartizate presedintilor Birourilor Electorale Judetene (BEJ), Birourilor Electorale de Sector si Biroului Electoral pentru sectiile de votare din strainatate organizat de MAE


* 982 de terminale au fost atribuite personalului tehnic de specialitate al STS care s-a aflat pe teren si a asigurat asistenta pentru interventie.


* Totodata, au fost instalate 456 posturi telefonice din reteaua Romtelecom pentru sectiile de votare care nu au avut acoperire de telefonie mobila, 116 pentru personalul birourilor electorale si 108 pentru aparatul tehnic din cadrul BEC, BEJ, Biroul Electoral de Sector si Biroul Electoral pentru sectiile din strainatate.


"Din cele expuse mai sus, rezulta ca au fost activate si puse la dispozitia participantilor la organizarea si desfasurarea procesului electoral 22.726 terminale de comunicatii comerciale", se mai arata in comunicat.


de V.M. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.