Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
12 dec 2009 938 vizualizări
Stiri pe scurt din judet

Adjud: Masina sparta in parcare


Ieri noapte, politistii din municipiul Adjud au fost sesizati ca mai multi tineri incearca sa deschida un autoturism, intr-o parcare. Echipa deplasata la fata locului l-a identificat la volanul autoturismului, in momentul in care parasea parcarea, pe Gabriel Nechifor, 18 ani, din localitate. De asemenea, in masina au mai fost identificati Marius Nechifor, 19 ani si Adrian B., 14 ani, ambii din Adjud. Cei trei tineri au fost condusi la sediul politiei, iar cu ocazia perchezitiei corporale a minorului, oamenii legii au gasit un modulator FM cu telecomanda. Bunurile, care fusesera sustrase din autoturismul in cauza, au fost predate in stare de functionare proprietarului masinii. Cei trei vor fi cercetati in stare de libertate. Zilele trecute, alti tineri au fost prinsi in timp ce incercau sa sparga masini din municipiul de pe Trotus. (D. C.)


Golesti: Petarde detinute fara drept


Politistii Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase din cadrul I.P.J. Vrancea au efectuat mai multe razii, in ultimele zile. Astfel, la Golesti a fost depistat Viorel Buita, 39 ani, din localitate, care detinea fara drept 78 de petarde clasa a II-a si 41 artificii clasa a II-a. Barbatul s-a ales cu dosar penal. Oamenii legii atrag atentia ca obiectele pirotehnice pot fi detinute si comercializate doar in anumite conditii. Pentru a preveni faptele care pot duce la accidente nedorite, in perioada 25 noiembrie - 5 ianuarie 2010 se desfasoara actiunea nationala "Foc de Artificii", ce are ca scop verificarea legalitatii desfasurarii operatiunilor cu obiecte pirotehnice in perioada sarbatorilor de iarna. (D. C.)


Paltin: S-a lovit de un copac


Un tinar din Focsani a provocat un accident pe un drum din comuna Paltin. Politistii au stabilit ca Ionut Milea, 23 ani, in timp ce se deplasa cu un autoturism marca Dacia Super Nova, din cauza neatentiei in conducere, intr-o curba a pierdut controlul volanului si s-a izbit de un copac de pe marginea drumului. A rezultat ranirea usoara a conducatorului auto si a pasagerei Adriana N., 16 ani, din Focsani. (D. C.)


Vidra: A condus cu permisul suspendat


Adrian Georgescu, de 32 de ani, din Odobesti, va fi judecat dupa ce a fost prins la volan, desi avea permisul de conducere suspendat. Vrinceanul a fost tras pe dreapta in luna mai a acestui an, in Vidra, iar politistii au descoperit ca acesta nu avea dreptul sa conduca. Desi a motivat ca a facut acest gest pentru ca trebuia sa ajunga la tatal sau, care era bolnav, Adrian Georgescu s-a ales cu dosar penal. (N. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.