Ultima oră

Adolescente fugite in lume

Dan Chiriac
12 dec 2009 1658 vizualizări
Politia cere sprijinul opiniei publice pentru gasirea celor doua eleve de 15 si 16 ani, care au fugit de acasa

Politistii vrinceni cauta doua tinere plecate de acasa de citeva zile. Pe 7 decembrie, Lenuta Elena Marcu, de 15 ani, din satul Poiana, comuna Vrincioaia, a plecat voluntar din Focsani, unde locuia cu gazda, si nu a mai luat legatura cu familia. Minora i-a cerut mamei sale sa ii aduca la Focsani cartea de identitate si certificatul de nastere, spunindu-i ca ii sint necesare la scoala. Parintii se tem ca nu cumva tinara sa fi intrat intr-un anturaj dubios, care sa o treaca ilegal granita, motiv pentru care au alertat politia. Semnalmentele adolescentei sint: 1,60-1,65 m; constitutie atletica; par saten, lung; ochi verzi; ten deschis. Ca semn particular, adolescenta are degete scurte la ambele miini. Pe 26 noiembrie, si Lacramioara Mustafa, de 16 ani, din Focsani, a plecat voluntar de la domiciliu pentru a merge la scoala si nu s-a mai intors dupa amiaza. Dupa disparitie, minora l-a contactat telefonic pe cumnatul ei, spunindu-i ca se afla in Bucuresti, ca este bine si ca se va marita cu un tinar pe care l-a cunoscut recent. Parintii au anuntat disparitia la Politie in speranta ca o vor readuce acasa pe Lacramioara. Semnalmentele acesteia sint: 1,55-1,60 m; statura atletica; par saten inchis; ochi caprui; ten masliniu. Ca semn distinctiv, fata are piercing in nara dreapta a nasului. La plecarea de acasa, Lacramioara Mustafa era imbracata cu geaca neagra, blugi albastri si adidasi de culoare neagra. Persoanele care pot da relatii cu privire la minorele disparute sint rugate sa contacteze deindata cea mai apropiata unitate de politie sau sa sune la telefonul 0237/207164, unde le va raspunde un specialist in disparitii. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.