Ultima oră

LIFE: Caru' cu Vedete11.12.2009

Ziarul de Vrancea
11 dec 2009 633 vizualizări
Moni, silita sa fie dama de companie; Iubita lui Tanase s-a baricadat in casa; Daniela Gyorfi a intinerit 10 ani; Asistentele TV, platite dupa marimea silicoanelor, iar Dan Diaconescu a primit un tort in forma de femeie

Dansez pentru tine: Amor fierbinte intre Radu si Elena. In noaptea de dupa finala concursului "Dansez pentru tine", cei doi au dat frau liber pasiunii. Cel mai frumos cuplu de la "Dansez pentru tine", Radu Valcan si Elena Voscoboinic, a decis ca este cazul sa nu se mai ascunda. Dupa ce presa a vuit pe tema unei presupuse relatii intre cei doi, vinerea trecuta, prezentatorul Acasa TV si apetisanta moldoveanca au dat frau liber pasiunii mistuitoare dintre ei si si-au petrecut noaptea impreuna, scrie Libertatea.


Patronul Unirii Urziceni are probleme in viata amoroasa. Miliardarul Dumitru Bucsaru a formulat deja actele prin care cere separarea de Nicoleta. Un necaz nu vine niciodata singur, iar bogatasul patron al Unirii Urziceni e o dovada in acest sens! Miliardarul Dumitru Bucsaru e nefericit in ultima vreme nu doar pentru ca echipa lui a parasit Liga Campionilor, ci are o apasare mult mai mare pe suflet. Practic, casnicia omului de afaceri cu Nicoleta (o femeie cu 12 ani mai tanara decat el) e ca si compromisa. CANCAN a aflat de la surse judiciare ca Bucsaru vrea sa obtina divortul de sotia lui, cu care are o fetita! Reporterii nostri l-au contactat ieri, insa miliardarul a refuzat orice dialog pe marginea acestui subiect. Cine sunteti voi sa ma intrebati de divortul meu?! Nu vreau sa vorbesc. La revedere!, ne-a raspuns afaceristul.


Moni, silita sa fie dama de companie. Interlopul bacauan Ovidiu Hassan, cel care in urma cu cativa ani a incercat sa faca bani si pe spinarea Monicai, a fost retinut miercuri de politisti sub acuzatiile de sechestrare si talharie. Ovidiu Hassan este suspectat ca ar fi sechestrat un cetatean arab, in urma cu cateva zile, si ca l-a dus in afara orasului, unde a fost legat si abandonat pe un camp, noteaza Click.


Iubita lui Tanase s-a baricadat! Iulia, iubita lui Tanase, s-a inchis in apartamentul fotbalistului de frica fratelui lui. Scandalul generat de relatia lui Cristi Tanase (22 de ani) cu Iulia Tabacaru (20 de ani) a explodat. Pentru a-i salva cariera fotbalistului, care a baut cu iubita sa pana in zorii zilei de miercuri, impotriva tinerei s-au aliat ieri Cristina si Ionut Tanase, mama si fratele jucatorului, scrie Libertatea.


Daniela Gyorfi a intinerit 10 ani cu 400 de euro. Injectiile cu acid hialuronic, peeling-ul chimic si tratamentele de hidratare intensiva a pielii i-au schimbat vizibil aspectul fetei. Acum, la aproape 40 de ani, Daniela Gyorfi arata mai bine ca oricand. Ridurile si cearcanele i-au disparut ca prin minune si tonusul ei este de milioane. Responsabil de toate acestea este un medic estetician grec care a supus-o pe blonda unei serii de tratamente ce, in mod evident, au dat rezultate incredibile cu bani putini. Toata cura a costat-o pe Daniela in jur de 400 de euro si a cuprins injectii cu acid hialuronic pentru intinerirea aspectului buzelor, tratamente de rehidratare profunda a pielii de la nivelul fetei si peeling-uri chimice pentru inlaturarea straturilor de piele imbatranita si afectata de factorii de mediu. Toate acestea au facut-o sa arate cu zece ani mai tanara, scrie Cancan.


Asistentele TV, platite dupa marimea silicoanelor. Bianca Dragusanu, Marina Dina si Daniela Crudu au salarii direct proportionale cu bustul. Fetele cu busturi voluptuoase, zambete sagalnice si vocabular limitat au crescut semnificativ audientele prezentatorilor consacrati. Desi se trezesc odata cu gainile sau lucreaza pana dupa miezul noptii, Bianca, Marina si Daniela sunt remunerate modest, cu doar cateva sute de euro lunar, scrie Click.


Dan Diaconescu a primit un tort in forma de femeie. Miercuri seara, Dan Diaconescu si-a sarbatorit ziua de nastere la Restaurantul Belvedere din Clinceni (Ilfov). "Parintele OTV" a implinit 42 de ani, iar la petrecerea pe care a dat-o cu aceasta ocazie au participat peste 250 de persoane, ziaristi, oameni de afaceri, vedete si apropiati ai mogulului "televiziunii poporului", care s-au intrecut in cadouri excentrice, noteaza Libertatea.


Radu Valcan vrajeste trei femei in acelasi timp. Prezentatorul si-a facut un adevarat fan club la Dansez pentru tine, reusind sa le vrajeasca in acelasi timp pe Elena, Iulia Vantur si pe coregrafa sa, Doina Botis. Prezentatorul emisiunii Povestiri adevarate de la Acasa TV, Radu Valcan, nu a impresionat intotdeauna juriul de la Dansez pentru tine, dar cu siguranta a facut furori printre colegele din show. Fost manechin, acesta a reusit sa isi farmece partenera, pe moldoveanca Elena Voscoboinic, cu care a si fost fotografiat de paparazzii Cancan in ipostaze de o tandrete care nu are nimic de-a face cu amicitia, dar nu s-a multumit cu atat, scrie Cancan.



de M.C. HotNews.ro



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.