Ultima oră

Mic Dejun cu Rugaciune la Palatul Parlamentului

Iulia Crețu
11 dec 2009 1286 vizualizări
Tema dezbaterii celei de-a IV-a editii a fost Criza familiei in epoca contemporana

Incepind de miercuri s-a derulat la Palatul Parlamentului "Micul Dejun cu Rugaciune", organizat de Grupul Ecumenic de Rugaciune din Parlamentul Romaniei sub inaltul patronaj al presedintelui Senatului, Mircea Geoana si al presedintelui Camerei Deputatilor, Roberta Anastase. Tema aleasa pentru dezbaterea celei de-a IV-a editii a fost "Criza familiei in epoca contemporana". Printre cei prezenti s-au aflat Teodor Melescanu, Ecaterina Andronescu, Gheorghe David, dar si ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Mark Gitenstein. Printre cei care au vorbit in ton cu tema editiei s-a numarat si fostul premier Adrian Nastase, acesta prezentind o statistica a numarului de casatorii si divorturi in Romania, in comparatie cu media europeana. Acesta si-a inceput discursul cu explicatiile sotiei si ale fiului sau despre familie. "Am intrebat-o pe sotia mea ce intelege ea prin familie. Mi-a raspuns ca «familia este atunci cind vii mai devreme acasa». L-am intrebat si pe fiul meu cel mic ce intelege el prin familie. El mi-a dat un raspuns diferit: «Familia este atunci cind nu ma intrebi de ce nu vin acasa mai devreme seara»", si-a inceput Nastase discursul la Grupul Ecumenic de Rugaciune. "Micul Dejun cu Rugaciune" a reunit peste 250 de participanti, oameni politici reprezentind parlamentele a peste 20 de tari din Europa, Asia si America, oameni ai Bisericii, oameni de cultura si reprezentanti ai diverselor asociatii religioase. "Micul Dejun cu Rugaciune" se incheie astazi cu o vizita la Castelul Peles, dupa cum se arata intr-un comunicat de presa al presedintelui Grupului Ecumenic de Rugaciune, deputatul Vrancea, Cristian Dumitrescu. (I. CRETU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.