Ultima oră

Revelion cu meniuri traditionale si artificii la restaurantele vrincene

Ziarul de Vrancea
11 dec 2009 4751 vizualizări
Localurile va asteapta cu meniuri traditionale, la pretul de 150 lei/persoana, formatii de muzica, dar si focuri de artificii u la majoritatea restaurantelor mai sint inca locuri libere

V-ati gindit unde sa petreceti cea mai asteptata noapte din an, Revelionul? "Ziarul de Vrancea" va vine in intimpinare, dupa ce a adunat informatii de la mai multe locatii din Vrancea care organizeaza seri speciale de Revelion, dar si de Craciun, si care mai au inca locuri libere. Pentru noaptea de trecere intre ani, cele mai multe restaurante au pregatit meniuri traditionale, asezonate cu formatii de muzica si focuri de artificii. Multe dintre acestea mai au inca locuri libere, dat fiind ca perioada inscrierilor de abia a inceput. Daca va faceti deja planuri pentru un Revelion de vis, puteti sa luati in calcul si ofertele localurilor din Vrancea, pe care vi le prezentam mai jos: (M. BESLEAGA, C. FANARU)


CASETA

Oferte de Revelion la citeva din restaurantele din Vrancea:

Restaurant "Intim" Focsani

- Meniu 330 de lei/persoana; 300 lei pentru rezervari pina la 15 decembrie: tournedou de peste alb cu trio de salate si sos de praz; duet de sarmalute fierte in untura de gisca; cotlet de porc cu gutuie si sos de fructe de padure; desert tort Black&White; 100 ml whisky pentru domni, cocktail Campari Orange pentru doamne; sampanie din partea casei

- cinta formatia Clasic Band

Pensiunea "Paradis Vrincean" 3 stele Cotesti

- Meniu 350 lei/pereche: trei feluri de mincare, bautura la discretie

- formatie locala, muzica traditionala si lautareasca

- artificii

Salon Miruna, Str. Mare a Unirii, Focsani

- Meniu 150 lei/persoana, care cuprinde: gustare rece (caltabos, salata boef), sarmale in foi de varza cu smintina si mamaliguta, friptura, cirnati de porc, desert (tort, prajituri); bauturile sint incluse in pretul meniului (1 litru vin/persoana, suc, whisky)

- Muzica este asigurata de un DJ

- 30 locuri libere

Restaurant Sir Alex, Odobesti

- Meniu 150 lei/persoana, traditional: aperitiv, pastrav la gratar, ciolan de porc afumat, sarmalute, piftie, desert (prajituri, fructe, tort); bauturile sint incluse in pretul meniului

- Muzica este asigurata de o orchestra; moment artistic cu dansatori profesionisti

- Foc de artificii

- 120 locuri libere

Restaurant "Amadeus" Focsani

- Meniu la alegere din feluri de mincare special selectate pentru aceasta ocazie

- capacitate: 160 de persoane

- formatia Rustic Band din Focsani

Hotel "Solar" Focsani

- 200 lei/persoana; reducere de 30 lei pentru grupuri mai mari de 10 persoane; cinci feluri de mincare ^ desert: aperitive, medalion de peste cu sos alb, sarmalute in foi de vita, mix grill, tiramisu; 1 litru de vin/persoana; whisky, vodca, lichior incluse in pret.

- 120 de locuri libere

- Muzica asigurata de DJ


Pensiunea "Dana 2" Golesti

- Meniu 220 de lei/persoana: patru feluri de mincare si desert; gustari, somon cu brocoli si cartofi nature, tort; bautura la discretie

- doi DJ si karaoke


CASETA

Seri de Craciun, la restaurant

Si de Craciun restaurantele se pregatesc sa-si primeasca clientii cu cele mai bune meniuri si colinde. Restaurantul Oscar de pe strada Comisia Centrala din Focsani organizeaza doua seri cu adevarat speciale, pe 25 si 26 decembrie, cu bucate alese si atmosfera de sarbatoare. "Pregatim un program deosebit pentru clientii nostri, in spiritul Craciunului. S-au facut inscrieri deja. Pentru 25 decembrie mai avem cam 60 de locuri libere, iar pentru a doua zi de Craciun mai putine, circa 15-20 de locuri", ne-a spus Dan Petrea, administrator al Restaurantului Oscar din Focsani. Meniul va cuprinde doua feluri, aperitiv rece si aperitiv cald, dar si nelipsitul tort al casei. Atmosfera va fi intretinuta in fiecare din cele doua seri de formatiile Sentimentalii din Focsani si Activ din Galati, care vor interpreta, printre altele, colinde si melodii din repertoriul lui Stefan Hrusca sau Fuego. Si restaurantul Intim organizeaza seara de Craciun. Meniul costa 250 de lei/persoana si cuprinde aperitiv traditional, sarmalute in foi de varza, "pomana porcului". Vor cinta baietii de la Trupa Provincialii, iar seara va fi completata si cu un program folcloric. Si la Odobesti, la Restaurant Sir Alex, se organizeaza seri festive pe 25 si 26 decembrie. Meniul va consta in platouri traditionale, pretul fiind de 40 lei/persoana, iar muzica va fi asigurata de un DJ. Si alte restaurnate din Focsani isi asteapta clientii in zilele de Craciun, pentru care s-au pregatit bucate traditionale.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.