Ultima oră

POLITICA: Sebastian Lazaroiu, consilier prezidential: Calin Popescu Tariceanu este un lider influent in PNL. PDL a rupt puntile de comunicare cu Crin

Ziarul de Vrancea
9 dec 2009 551 vizualizări
Calin Popescu Tariceanu ramane "un lider influent in PNL", iar telefonul primit de la presedintele Traian Basescu arata dorinta acestuia de a avea un guvern de dreapta.


Declaratiile vin de la consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu, care a explicat la Realitatea FM ca actualul presedinte liberal, Crin Antonescu, nu a fost contactat de PD-L pentru ca modul in care s-a referit la negocierile cu democrat-liberalii "denota cel putin lipsa de bun-simt".


"Nu poti sa spui: dati-ne totul, ca sa discutam cu voi. A fost una dintre formulele probabil retorice ale lui Crin Antonescu, (...) care nu pare sa fi observat sfarsitul campaniei", a continuat Sebastian Lazaroiu. Nici decizia liderului PNL de a-i indemna pe sustinatorii sai sa voteze in turul al doilea impotriva lui Basescu nu a trecut neobservata. "Crin Antonescu, chiar daca este presedintele PNL, a luat foarte multe decizii intre cele doua tururi de scrutin care pentru noi au fost greu de inteles. A fost vehement impotriva lui Traian Basescu si a spus ca votul lui si votul partidului trebuie sa fie impotriva lui Basescu. In conditiile astea, s-au rupt toate puntile de comunicare", a explicat consilierul presedintelui.


"Presedintia nu negociaza formula de guvernare, tot partidele trebuie sa o faca. (...) Faptul ca presedintele a dat un telefon unui lider influent din PNL a fost un semnal de deschidere pe care, de altfel, presedintele l-a dat public pe parcursul intregii campanii. Presedintele isi doreste in mod evident ca PNL sa faca parte din acest guvern si multi lideri din PDL isi doresc asta", a incheiat Lazaroiu.



de R.P. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.