Ultima oră

Soferii bauti sau drogati, cautati de politisti

Dan Chiriac
9 dec 2009 823 vizualizări
în perioada 7-13 decembrie, la nivel national se va desfasura actiunea Alcohol/Drugs , ce are ca scop combaterea conducerii autovehiculelor de catre persoane aflate sub influenta bauturilor alcoolice ori a drogurilor

Cu ocazia activitatilor desfasurate de catre politistii rutieri, in cursul zilei de ieri, pe raza judetului, au fost retinute in vederea suspendarii cinci permise de conducere, dintre care trei pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice. De asemenea, au fost aplicate 177 amenzi in valoare de 11.910 lei. Totusi, nu a fost gasit nici un sofer drogat. "Actiunile se vor desfasura zilnic, in perioada mentionata, pe raza intregului judet", spun politistii. Pentru depistarea celor care consuma droguri si se urca la volan procedura de depistare este mai greoaie. Oamenii legii ar trebui sa-i conduca la spital pe suspecti pentru recoltare de probe de urina si de singe. Ulterior, acestea sint trimise la Institutul de Medicina Legala din Iasi sau Bucuresti, iar rezultatul vine dupa mai multe saptamini. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.