Ultima oră

LIFE: Caru' cu Vedete 08.12.2009

Ziarul de Vrancea
8 dec 2009 601 vizualizări
Alina Plugaru - vacanta exotica in Thailanda; Consuelo a renuntat la o cariera in SUA din dragoste pentru Mutu; 50 Cent o vrea pe Susan Boyle; Brad Pitt il va juca pe Vlad Tepes

Alina Plugaru - vacanta exotica in Thailanda. Alina Plugaru si-a vazut visul cu ochii. Apetisanta blonda a petrecut doua saptamani de vis, alaturi de iubitul ei, Radu, in "Paradisul" asiatic. Ea a vizitat Thailanda, Singapore si Indonezia si nu si-a refuzat nimic. A vazut zeci de temple, care mai de care mai frumoase si mai exotice, a facut scufundari in apa limpede din largul Insulei Phuket, a mancat meniuri exotice, s-a jucat cu elefantii si cu maimutele si nu a ratat nici momentele de relaxare deplina din timpul unui masaj thailandez. Alaturi de Radu, fosta regina porno a Romaniei a profiat din plin de o croaziera pe un iacht de lux, dar si de plajele perfecte de pe insulele asiatice, scrie Libertatea.


Consuelo a renuntat la o cariera in SUA din dragoste pentru Mutu. La baza povestii de dragoste dintre Adrian Mutu si cea care avea sa-i devina sotie, Consuelo Matos Gomez, a stat sacrificiul frumoasei brunete nascute in Republica Dominicana. Numai asa, scrie autorul cartii "Ca nimeni altul", atacantul roman "a gasit femeia datorita careia si-a recapatat aripile si a reinceput sa zboare". Intre Mutu si Consuelo n-ar fi fost dragoste la prima vedere. Cel putin asa reiese din continutul volumului despre Adrian, autorul scriind ca intre cei doi ar fi existat o buna perioada doar o relatie de prietenie. Odata aprinsa, flacara iubirii nu s-a mai stins. "In trei luni, in iulie 2005 (Adrian e la Juventus) se casatoresc in mare secret: ea, fiica unor oameni politici (tatal a fost ministrul educatiei si al finantelor in Santo Domingo), renunta la un transfer la Natiunile Unite la New York, institutie cu care deja batuse palma, iar el regaseste dragostea care ii reaprinde lumina in intunericul vietii sale". Integral in Libertatea.


50 Cent o vrea pe Susan Boyle. O colaborare cu adevarat inedita s-ar putea infiripa in viitorul apropiat, astfel ca rapperul 50 Cent doreste un duet cu Susan Boyle. Noua senzatie a muzicii britanice, care a devenit faimoasa dupa show-ul de televiziune "Britain\'s Got Talent", Susan Boyle, il are ca fan infocat pe 50 Cent, informeaza The Mirror. "Susan Boyle este foarte hot in acest moment. Trebuie sa am o piesa cu ea. Am face un hit. Toata lumea vorbeste despre ea. Are o voce minunata, iar impreuna i-am face pe toti sa danseze. Mereu caut sa fac ceva nou, iar ea este cool. Mi-as dori sa o iau cu mine prin cluburi si sa ii arat lumea in care ma invart. Chiar s-ar distra", a afirmat artistul. Integral in Libertatea.


Cosmin Cernat si-a gasit hainele in strada. Suparata- foc pe iubitul infidel, Monica Iagar a gasit razbunarea perfecta. Zilele trecute, Cosmin Cernat, vedeta postului Kanal D, si-a gasit toate lucrurile in fata casei, indesate in peste 50 de saci. Cosmin s-a vazut nevoit sa plece din caminul conjugal, cu coada intre picioare. Monica stia de mult ca iubitul ei Cosmin Cernat este un mare crai, dar i-a trecut cu vederea escapadele amoroase, convinsa fiind ca pana la urma tot acasa se intoarce. Un astfel de episod s-a mai consumat si in urma cu un an, cand cei doi au mai trecut printr-o despartire cu scandal, in stil italian. Numai ca, dupa doar doua luni, lucrurile au reintrat pe fagasul normal, iar el a revenit, spasit, in caminul conjugal. De data aceasta insa, Monicai i s-a umplut paharul, si chiar nu mai este dispusa sa il ierte pe recidivist. Integral in Click.


Tania Budi, repetenta la facultate. A avut o toamna plina, a cules roadele, dar a facut si bilantul pagubelor. Dupa cateva proiecte istovitoare si un cantonament militaresc la "Dansez pentru tine", Tania Budi a iesit in pierdere la capitolul studii. Mirajul dansului, expunerea publica, bucuria de a implini un vis, dar si remuneratia oferita de Pro TV au fost motive suficiente pentru ca Tania Budi (41 de ani) sa intre in hora si sa joace cat mai bine la "Dansez pentru tine". Acest angajament venise la putin timp dupa ce vedeta a semnat un contract avantajos cu revista Playboy, pictorial amanat insa din cauza unei drame personale, decesul tatalui ei. Coplesita insa de proiecte si de afaceri, ea a lasat pe ultimul loc studiile, desi urmeaza o facultate unde se duce si invata de drag: Actoria, in cadrul Universitatii Hyperion, scrie Click.


Brad Pitt il va juca pe Vlad Tepes. Brad Pitt va fi producatorul unui film in care legenda vampirului Dracula este asociata, din nou, cu domnitorul Vlad Tepes. Pelicula se va numi "Vlad" si va fi realizata de casa de productie Summit Entertainment, in Romania, in regia lui Anthony Mandler, care a lucrat pana acum la videoclipuri cu artisti ca Rihanna sau Eminem. Cel mai probabil, rolul principal va fi interpretat chiar de Pitt. Compania de productie a cumparat drepturile asupra scenariului cu ceva timp in urma, insa a asteptat ca Mandler sa se alature echipei. Integral in Click.


Mihaela Radulescu vorbeste despre iubirea la distanta cu Dani Otil. Vedeta a marturisit ca nu respinge ideea unei noi casnicii insa admite ca ceea ce este mai important pentru ea este sa aiba persoana iubita prezenta in viata ei. Revenita intr-o scurta vizita in tara cu scopul lansarii cartii sale, Mihaela Radulescu a acordat un interviu revistei Pro TV Magazin in care a confirmat ca, plecarea la Monaco nu a fost doar o vacanta, asa cum s-a spus, revenirile sale in Romania reprezentand doar simple vizite. Mihaela recunoaste ca povestea de dragoste pe care o traieste alaturi de Dani Otil a rezistat, in ciuda miilor de kilometri care ii despart si celor peste cinci luni pe care le-au petrecut departe unul de celalalt. "O relatie la distanta este complicata, dar posibila, daca are ingrediente puternice", marturiseste ea. Integral in Cancan.


Marijuana, rapusa de tequilla. Cantareata a fost dusa la spital, dupa ce niste trecatori au vazut-o stand nemiscata cu telefonul in mana pe strada. Dana Coteanu, alias Marijuana, continua sa socheze prin comportamentul ei extrem. Dupa experienta nefasta pe care a avut-o cu drogurile, vedeta hip-hop s-a reorientat spre alcool. Potrivit medicilor de la Spitalul de Urgenta din Suceava, Marijuana a fost internata intr-o stare avansata de ebrietate din cauza consumului de... tequilla. Se pare ca aceasta bause intr-un bar inaintea unui concert pe care trebuia sa-l sustina in mallul din localitate. Integral in Cancan.



de S.P. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.