Ultima oră

LIFE: Caru' cu Vedete 07.12.2009

Ziarul de Vrancea
7 dec 2009 600 vizualizări
Lady Gaga a marturisit ca sexul era ceva ce o speria; Tania Budi si pupicul misterios; N'Doye a indoit iar discotecile; Mutu dorit de homosexuali

N\'Doye a indoit iar discotecile! Haosul continua la Dinamo. La nici doua saptamani de la ultima sa escapada, soldata cu o amenda de 5.000 de dolari, Ousmane N\'Doye a comis-o din nou. Fotoreporterii Libertatii l-au surprins pe fotbalistul senegalez iesind din clubul Twice din Capitala duminica dimineata, la ora 5.18. De data aceasta partenerul sau de pahar nu a mai fost Gabi Tamas, ci o bruneta cu care de altfel a si plecat. Nu a contat nici ca a fost avertizat ca va fi pus pe lista de transferari daca va continua cu abaterile, nici ca marti echipa sa are un meci important la Ploiesti, contra Astrei, noteaza Libertatea.


Lady Gaga a marturisit ca sexul era ceva ce o speria. O fi printre cele mai controversate vedete de la Hollywood, dar Lady GaGa a marturisit ca se temea de sex. Cantareata admite ca nu are incredere in barbati si ca in perioada in care a conceput albumul "The Fame Monster", ii era teama sa se implice in vreo relatie. "In momentul de fata, nu am nicio problema cu statutul de femeie singura, muzica si calatoriile imi ocupa tot timpul. Va veni si momentul in care voi dori sa am pe cineva langa mine, dar nu acum. Cat despre barbati, nu am incredere in ei", a declarat Lady GaGa, noteaza Click.


Mutu dorit de homosexuali! Mutu figureaza pe locul al doilea in preferintele persoanelor gay, dupa Cristiano Ronaldo. Ultima parte a volumului "Ca nimeni altul - Adrian Mutu, consacrarea unui Fenomen" cuprinde un interviu al autorului cu atacantul roman. Dialogul trateaza si subiectul privind slabiciunea unor homosexuali pentru Adi, insa Matteo Morandini, jurnalistul care a scris cartea, face in final precizarea ca discutia e una imaginara, raspunsurile fiind preluari din diferite surse, noteaza Libertatea.


Sotul doctoritei Steriu nu mai e de acord sa plateasca o pensie alimentara de 960 de lei. Scandalurile se tin scai de Adrian Iovan! Divortul de Romanita parea sa inchida un episod trist din viata lui. Mai mult, dupa despartire, pilotul si-a regasit linistea langa Mihaela Steriu, o doctorita care lasase si ea in urma o casnicie. Linistea pilotului si a iubitei lui actuale s-a spulberat insa de curand. Ion Steriu, fostul sot al doctoritei, a intentat proces pentru reducerea pensiei alimentare pe care trebuie s-o plateasca fiicei lor. Acest proces a redeschis, totodata, si o rana mai veche, scrie Cancan.


Cernat, te-a dat nevasta afara din casa? Campioana Monica Iagar isi banuieste sotul ca o insala cu o colega de televiziune. Soc in lumea mondena! Cosmin Cernat este banuit de iubita lui, Monica Iagar, ca traieste o aventura cu o colega de serviciu, de la Kanal D. Surse apropiate celor doi ne-au declarat ca, sambata seara, Monica i-a pus, partenerului de viata acuzat de infidelitate, bagajele la usa. Motivul discordiei este nimeni alta decat prezentatoarea Madalina Morosanu, noteaza Click.


Raluca Lazarut si-a cheltuit tot salariul in doua ore. Prezentatoarea show-ului Super Bingo Metropolis, de la Antena 1, a dezvoltat o adevarata pasiune pentru haine, dovada fiind dressingul ei care se mareste de la o zi la alta. Desi nu-si stabileste dinainte un buget pentru haine, Raluca Lazarut reuseste performanta de a lasa sume considerabile in magazinele carora le trece pragul. Am avut si o luna intreaga in care nu mi-am cumparat nimic, pentru ca ajungeam la concluzia ca "geme dulapul de haine", vorba mamei. De asemenea au fost si momente cand cheltuiam in doua ore salariul meu, ne-a marturist vedeta TV, scrie Cancan.


Sandra Neacsu e marea castigatoare a concursului "Dansez pentru tine". Sandra Neacsu, cea care impreuna cu Jean de la Craiova a format cuplul castigator la "Dansez pentru tine" de la PRO TV, spune ca trofeul de la concursul "visurilor" a fost cea mai mare realizare din viata ei de pana acum. Sandra spune ca va folosi cei 60.000 de euro castigati pentru protezele necesare tatalui sau, dar si pentru tratamentele fratelui ei, scrie Libertatea.


Tania Budi si pupicul misterios. Vedeta continua sa faca valuri in lumea mondena. Concurenta si ea la "Dansez pentru tine", blonda a acceptat cu placere invitatia la petrecerea de final de sezon a show-ului. Aici a impresionat asistenta printr-o tinuta foarte sexy, dar mai ales pe un tanar, cu care se parea ca se cunoaste, noteaza Cancan.



de M.C. HotNews.ro



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.