Ultima oră

LIFE:Cel mai inalt brad de Craciun din lume

Ziarul de Vrancea
6 dec 2009 676 vizualizări
Mexicul obtine recordul Guinness cu un brad de Craciun de 110 metri inaltime Ciudad de Mexico a batut, duminica, recordul Guinness, avind cel mai mare brad de Craciun din lume, cu o inaltime de 110,35 metri, un diametru de 35 de metri si cintarind 330 de tone.


Actualul brad depăseste cu 24 de centimetri pomul de Crăciun din Aracaju (Brazilia), oraa care detinea recordul din 2007, in mod consecutiv, cu un brad de 110,11 metri inăltime. Spaniolul Carlos Martinez, reprezentantul Cărtii recordurilor Guinness, a validat, duminică, recordul, pe emblematica stradă Paseo de la Reforma, unde a fost montat bradul de Crăciun mexican, care va rămane acolo timp de 36 de zile. Aprinderea luminilor din uriasul brad s-a făcut la ora locală 20.30 (02.30 GMT), momentul marcand debutul sărbătorilor de Crăciun din capitala mexicană, unde locuiesc circa 19 milioane de persoane. Procedurile de amplasare si impodobire a uriasului brad au inceput pe 29 octombrie, la actiune participand 200 de muncitori mexicani si brazilieni. Bradul a fost decorat cu 72 de kilometri de siruri de beculete, 80.000 de metri de cabluri electrice, printre alte detalii ornamentale



Agerpres Jurnal


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.