Ultima oră

LIFE:Fundatia 'Nadia Comaneci' a lansat papusa Nadia

Ziarul de Vrancea
6 dec 2009 619 vizualizări
Fundatia 'Nadia Comaneci' a lansat duminica Papusa Nadia, parte a programului social '10 pentru gimnastica'.


Cei prezenti la evenimentul de la centrul Băneasa Shopping City au avut posibilitatea de a achizitiona păpusa, sumele stranse in urma comercializării produsului fiind destinate programului de sustinere a gimnasticii romanesti pentru cele aproximativ 50 de cluburi de gimnastică din tară. \'Pentru mine lansarea acestei păpusi este o onoare si mă bucură faptul că pot oferi, in această perioadă de sărbători, un cadou special tuturor celor care iubesc sportul si gimnastica romanească, iar acest cadou este cu atat mai important cu cat face parte dintr-un program social al fundatiei, care isi propune să ii sustină pe tinerii gimnasti, viitori campioni\', a mărturisit Nadia Comăneci. Păpusa Nadia va putea fi achizitionată, pentru inceput, din reteaua de magazine Diverta. Programul \'10 pentru gimnastică\' a fost lansat de Fundatia \'Nadia Comăneci\' in anul 2008 si a vizat sprijinirea activitătii de pregătire sportivă a unei grupe de gimnastică formată din 12 sportivi, cu varsta cuprinsă intre sapte si zece ani, care sunt antrenati in regim de internat in cadrul Liceului cu Program Sportiv \'Nadia Comăneci\' din Onesti.


Agerpres Jurnal


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.