Ultima oră

LIFE: Utile 05.12.2009

Ziarul de Vrancea
5 dec 2009 677 vizualizări
Stresul, viciile si soarele strica pielea fetei; Care sunt efectele unei vieti virtuale; Ce e bine sa mancati in Post, iar adolescentii care fac sport cu regularitate tind sa fie mai inteligenti decat cei cu un stil de viata sedentar

Stresul, viciile si soarele strica pielea fetei. Radiatiile solare, zilele interminabile de la serviciu, tutunul si alcoolul afecteaza tenul. Acestea cauzeaza imbatranire prematura, riduri si pete. Procesul natural de imbatranire a pielii incepe, de regula, de la varsta de 20 de ani din cauza scaderii cantitatii de colagen si elastina, doua substante care ii asigura elasticitatea. Acest proces e de multe ori "grabit de poluanti", cum ar fi fumul de tigara, stresul zilnic sau expunerea fara protectie la razele solare, noteaza EvZ.ro


Opt din zece tineri sunt pasionati de jocuri video, vezi care sunt efectele unei vieti virtuale. Jocurile castiga tot mai mult teren in viata noastra, deoarece ne refuzam tot felul de activitati care ne permit socializarea cu persoanele din jurul nostru, este de parere psihologul Anca Munteanu. Viata virtuala castiga tot mai mult teren, mai ales in randul copiilor, astfel ca opt din zece tineri sunt pasionati de jocurile video, potrivit unui studiu american realizat de NPD Group. Cercetarea mai arata ca minorii cu varste cuprinse intre 12 si 14 ani aloca acestor tipuri de jocuri peste 10,6 ore pe saptamana, noteaza Gandul.


Ce e bine sa mancati in Post. Specialistii va recomanda sa aveti o alimentatie variata, bogata in produse permise, si sa nu va infometati. Tineti post si vreti sa stiti ce trebuie sa mancati pentru a nu va slabi organismul? Dr. Camelia Parvan, medic primar specialist in nutritie si siguranta alimentelor la Institutul de Sanatate Publica, va spune ce trebuie sa contina dieta in aceasta perioada si cum se face trecerea la alimentatia normala, noteaza Libertatea.


Spune-mi ce camasa porti ca sa-ti spun cine esti. Stilistii vestimentari recomanda o mare atentie la materialele si croiala acestor obiecte de imbracaminte, care pot face diferenta intre o tinuta eleganta si una total lipsita de stil. Stilistii spun ca o camasa perfecta e semn de bun-gust, dar si de bun-simt. Asta pentru ca acest obiect vestimentar poate fi dovada unei elegante aparte. Dupa ce in anii "â„¢90, romanii s-au inghesuit sa-si umple pana la refuz dulapurile cu tot felul de bluze din materiale ieftine, in ultimii ani au redescoperit importanta si frumusetea camasilor si a materialelor de calitate, noteaza EvZ.ro


Tratament experimental impotriva hepatitei C. Un tratament experimental care vizeaza celulele hepatice s-a dovedit foarte eficient impotriva hepatitei C, in cazul cimpanzeilor, determinandu-i pe oamenii de stiinta sa afirme ca au descoperit o posibila metoda de tratare a acestei infectii cronice si in cazul oamenilor. Noul medicament provoaca o scadere masiva a incarcaturii virale din sangele animalelor testate, iar acest efect se mentine mai multe luni dupa incetarea tratamentului, au explicat autorii acestui studiu, realizat de Southwest Foundation for Biomedical Research (SFBR) din orasul american San Antonio, noteaza Romania Libera.


Adolescentii care fac sport cu regularitate tind sa fie mai inteligenti decat cei cu un stil de viata sedentar, potrivit unui studiu suedez publicat in Proceedings of the National Academy of Sciences. Cativa cercetatori din cadrul Universitatii din Göteborg, din Suedia, au dorit sa afle daca exercitiile de aerobic sau cele de fitness cardiovascular si puterea musculara sunt asociate cu inteligenta si cu statutul socioeconomic din viitor al adolescentilor. Ei au relizat o serie de teste fizice si de inteligenta la care au participat 1,2 milioane de barbati suedezi, nascuti intre anii 1950 si 1976, in momentul luarii lor in evidenta pentru serviciul militar, la varsta de 18 ani, noteaza Libertatea.



de M.C. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.