Ultima oră

Nonagenara violata de un recidivist

Dan Chiriac
5 dec 2009 878 vizualizări
Principalul suspect, abia iesit din inchisoare pentru violarea altei batrine, a fost arestat ieri

Un barbat din comuna Boghesti este acuzat ca a violat o batrina de 90 de ani. Femeia a scapat cu greu din miinile agresorului si a cerut ajutorul politistilor din comuna. Politistii din Boghesti au fost sesizati de catre Lionora N., 90 ani, din localitate, cu privire la faptul ca in noaptea de 25/26 noiembrie, Gheorghe Groza, 54 ani, din comuna, a intrat in locuinta sa si a lovit-o. Cu ocazia examinarii de catre medicul legist batrina a afirmat ca in acea noapte a fost si violata de catre barbatul respectiv, fapt relevat si de rezultatul examinarii medico-legale. în urma prezentarii in fata instantei, in cursul zilei de ieri, Gheorghe Groza a fost arestat preventiv, fiind cercetat sub aspectul savirsirii infractiunilor de viol si violare de domiciliu. Acesta se va intoarce acolo unde se pare ca-i place cel mai mult. "Este recidivist, abia iesise de vreo doua luni din inchisoare. Era sub supraveghere dupa ce violase o alta batrina. Desi are sotie acasa, dar si un copil, barbatul se pare ca a facut o obsesie din a viola batrine, pentru ca altfel nu putem intelege de ce face asemenea gesturi extreme. Femeia traia izolata, intr-un sat, statea singura si era foarte speriata dupa ce i s-a intimplat", ne-a spus Iancu Pascaru, primarul comunei Boghesti. Acesta a adaugat ca astfel de fapte nu s-au mai intimplat in comuna pe care o conduce. Un caz similar, care a dus insa si la moartea victimei, s-a produs imediat dupa revelion, in urma cu patru ani, in localitatea vecina, Corbita. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.