Ultima oră

Au aparut brazii de contrabanda de la Nereju

Dan Chiriac
5 dec 2009 966 vizualizări
în noaptea de joi spre vineri politistii din cadrul Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice din cadrul IJP Vrancea au organizat o razie in zona de munte.

La Nereju a fost depistat Stanciu Anton, 30 ani, din localitate, care transporta cu un autocamion 395 pomi de Craciun ce nu aveau aplicate sigiliile crotalii. De asemenea, barbatul nu detinea asupra lui documentele de provenienta a marfii. Tot pe raza localitatii Nereju a fost depistat Tudorel Burlacu, 42 ani, din comuna, care transporta cu un autocamion 8,5 m.c. lemn lucru de brad, fara documente de provenienta. Soferii au fost sanctionati contraventional, iar materialul lemnos si pomii de Craciun au fost ridicati in vederea confiscarii. Aceasta este prima captura de braduti taiati ilegal din luna cadourilor, insa politistii anunta razii pe drumurile ce coboara din zona montana pentru a preveni furturile in numele lui Mos Craciun. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.