Ultima oră

LIFE: Faze Tari 04.12.2009

Ziarul de Vrancea
4 dec 2009 612 vizualizări
Barbatii traiesc mai putin decat femeile din cauza spermei; Cea mai mica scoala are doar cinci elevi; Un nou supliment pe baza de plante imbunatateste gustul spermei; N-a incaput pe scaunul din avion, iar paraciosii londonezi, recompensati cu 22.000 euro

Barbatii traiesc mai putin decat femeile din cauza spermei. O gena care se gaseste doar in sperma scurteaza durata de viata a barbatilor si de aceea femeile traiesc mai mult. Un studiu realizat de cercetatorii japonezi a descoperit in urma unor teste efectuate pe soareci ca un genom care se gaseste numai in sperma scurteza considerabil viata masculilor, scrie Libertatea.


Cea mai mica scoala are doar cinci elevi. O scoala din satul britanic Hollinsclough poate candida cu succes la titlul de cea mai mica institutie de invatamant din lume. Scoala are doar cinci elevi, cu varste intre cinci si zece ani, si noua profesori. Parintii micutilor, insa, nu se plang, ci considera ca numarul mic de copii este o binecuvantare, intrucat cadrele didactice au timp sa se ocupe de fiecare elev in parte, noteaza Cancan.


Un nou supliment pe baza de plante imbunatateste gustul spermei. Oamenii de stiinta au inventat un supliment alimentar pe baza de plante care schimba gustul spermei din sarat in dulce si care emana in aer un mifoto simbol, arhiva Northfotoros de scortisoara si mar copt. Sweet Release, asa cum se numeste suplimentul, trebuie luat de doua ori pe zi si promite imbunatatirea gustului spermei in patru saptamani. Acesta a fost special creat pentru barbati, scrie Libertatea.


N-a incaput pe scaunul din avion. Stewardesa companiei American Airlines l-a luat rapid la ochi pe unul dintre pasagerii sai supraponderali, care nu incapea pe scaunul avionului. Femeia l-a fotografiat pe barbat si a trimis o plangere la conducerea companiei, solicitand ca de acum inainte clientii obezi sa fie obligati sa cumpere doua bilete, noteaza Cancan.


Pantofii cu tocuri inalte intaresc muschii vaginali. Pantofii cu tocurile inalte, nelipsiti din vestimentatiile sexy ale doamnelor, au si o intrebuintare utila - acestia intaresc muschii vaginali cu singura conditie sa nu fie prea inalti. Urologul italian Maria Cerutto sfatuieste toate femeile sa poarte tocuri de maxim cinci centimetri pentru ca antreneaza muschii din zona pelvisului si cei vaginali fara prea mult efort. Aceasta a condus un studiu pe 66 de femei cu varstele sub 50 de ani prin care a demonstrat ca doamenele care isi tin picioarele la un unghi de 15 centimetri deasupra pamantului au o pozitie mai buna a corpului si astfel isi tonifica muschii vaginali si ai pelvisului, scrie Libertatea.


Invata sa traga cu arma la doi ani. O fetita din Afganistan a fost fotografiata de soldatii britanici in timp ce lua parte la un antrenament militar. Britanicii au fost surprinsi sa vada cum copila de aproximativ doi ani tinea in mana o pusca si isi astepta randul sa traga la tinta, noteaza Cancan.


Femeile frumoase mimeaza mai des orgasmul. Un sondaj realizat pe site-ul de matrimoniale Smooch, la care au participat 30.000 de femei, a scos la iveala ca femeile frumoase mimeaza orgasmul mai des decat femeile mai putin atragatoare, scrie Libertatea.


Paraciosii londonezi, recompensati cu 22.000 euro. Daca lucrati la Londra, iar societatea unde sunteti angajati foloseste softuri piratate, atunci puteti castiga 20.000 de lire daca va denuntati patronul, este mesajul unei campanii a Business Software Alliance (BSA) care, in contextul crizei economice, ar putea sa dea rezultate. Potrivit presei franceze, procedeul nu este nou: campania "Nail your boss" exista de mai multi ani in Marea Britanie. Pe fondul crizei economice insa, si bazandu-se pe o inclinatie mai mare a angajatilor de a-si denunta compania, se ofera si o prima de sarbatori, cu o valoare de 10% din recompensa oferita de BSA, scrie Click.


Opt detinuti si-au cusut gura in semn de protest. Opt detinuti dintr-o celula a penitenciarului din Rabnita, R. Moldova si-au cusut gura cu ac si ata, organizand greva foamei in semn de protest fata de tratamentul aplicat in izolator. Dupa doua zile de greva, detinutii au fost hraniti cu forta. "Incidentul s-a produs acum 10 sau 20 de zile. Nu stim exact termenul, pentru ca avem doua surse care ne spun diferit", potrivit unui comunicat al Asociatiei Promo-Lex. Se pare ca detinutii protesteaza impotriva tratamentului aplicat, acestia fiind umiliti si obligati sa semneze declaratii false impotriva lor, scrie Libertatea.


Un barbat costumat in spiridus a terorizat vizitatorii unui mall din SUA. Un barbat de 45 de ani, imbracat intr-un costum de spiridus pentru a se fotografia cu un Mos Craciun dintr-un complex comercial, a ajuns la inchisoare dupa ce i-a spus Mosului ca are la el dinamita, relateaza AP. Potrivit politiei, un barbat pe nume William C. Caldwell III s-a asezat la coada in magazinul Southlake Mall din suburbia Atlantei pentru o fotografie cu Mos Craciun. Desi era costumat intr-un spiridus, el nu facea parte din personalul complexului, scrie Libertatea.


S-au aruncat din avion, speriati de o prabusire inchipuita. Un grup de pasageri panicati de faptul ca avionul lor s-ar putea prabusi, au deschis cu forta trapele de evacuare in caz de urgenta si au sarit din avion, in timp ce acesta decola de pe pista. Intamplarea a avut loc pe aeroportul international din Bali (Indonezia), cand o parte dintre pasageri au observat o dara de fum iesind dinspre motoarele avionului, noteaza Click.




de M.C. HotNews.ro



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.