Ultima oră

LIFE: Caru' cu Vedete 04.12.2009

Ziarul de Vrancea
4 dec 2009 655 vizualizări
Leo de la Strehaia a plecat in Panama cu banii camatarilor; Delia: «M-ai inselat? Ma duc la tata!»; Mutu, sex pe iaht cu Catrinel Menghia; Apropiatii fratelui lui Fane Spoitoru, suparati ca Banica l-a lasat pe Migdal la greu; Katie Holmes: «Tom, 75.000.000$ daca mai vrei un copil!»

Cine pleacă de la "Dansez pentru tine" cu 60.000 ă"š¬? In această seară, la PRO TV, se decide caºtigătorul trofeului "Dansez pentru tine" ºi implicit al sumei de 60.000 de euro. Lupta se duce intre cele mai bune două perechi ale acestui sezon: Jean de la Craiova - Sandra Neacºu ºi Liviu Varciu - Ilaria Cherloabă, noteaza Libertatea.


Delia: «M-ai inºelat? Mă duc la tata!». Cand se supără, Delia Matache ºi Gina Pistol se refugiază din apartamentele de lux ale iubiÃilor, in locuinÃele modeste ale părinÃilor lor, situate in cartiere mărginaºe. Cele două vedete ºi-au făcut anul acesta bagajul, dezamăgite că partenerii de viaÃă au călcat stramb, scrie Click.


Leo de la Strehaia a plecat in Panama cu banii camatarilor. Leo de la Strehaia a anuntat, ieri, la Antena 1, in cadrul emisiunii Acces Direct, ca banuieste ca a fost batut de oamenii manelistului Adi Minune, care, dupa ce l-au lovit, i-ar fi luat 11.000 de euro si un telefon mobil. El ascunde insa adevarata poveste, pe care CANCAN vi-o prezinta in exclusivitate. Aceasta poveste este singura avuta in vedere si de politie, care a intrat pe fir si a aflat amanunte socante din culisele scandalului.


Mutu, sex pe iaht cu Catrinel Menghia? Sub titlul "Don Juan de Chelsea", in cartea "Ca nimeni altul" există un capitol intreg destinat aventurilor fotbalistului. Pe vremea cand schimba partenerele cu nonºalanÃă, Adrian Mutu nu ducea lipsă de fantezie. Din volumul "Ca nimeni altul", publicat luna trecută in Italia, aflăm că "Briliantul" s-ar fi dat in vant după partide de amor in locuri neobiºnuite: in toaletă sau pe iaht, noteaza Libertatea.


Apropiatii fratelui lui Fane Spoitoru, suparati ca Banica l-a lasat pe Migdal la greu. Dupa ce Stefan Banica Jr. a invatat sa fie mafiot de la fratele lui Fane Spoitoru, Ion Migdal, care l-a consiliat pe artist pe tema limbajului de cartier pentru rolul Ciupanezu, profesorul lui Banica a fost uitat de elev. Migdal a fost arestat, iar Ciupanezu nu i-a trimis acestuia la suferinta niciun pachet si nici nu l-a vizitat. Anul trecut, Stefan Banica Jr. a facut o declaratie in fata procurorilor, intr-un dosar in care avea calitatea de martor, spunand ca a apelat la fratele lui Fane Spoitoru pentru a recupera o masina ce apartinea unui prieten. Am pe prietenul meu avocat, caruia i s-a furat masina. Incearca sa o recuperezi mai repede, sa nu cumva sa-i plece masina din tara, i-a spus Banica lui Migdale, intr-o discutie telefonica interceptata de anchetatori, noteaza Cancan.


Katie Holmes: «Tom, 75.000.000$ dacă mai vrei un copil!» Conform contractului prenupÃial, actorul este bun de plată. Tom Cruise (47 de ani) ºi Katie Holmes (30 de ani) au căzut de acord să mai aibă un copil. După trei ani de căsnicie, Katie a acceptat cu greu să-i facă un frăÃior lui Suri (3 ani). Conform contractului prenupÃial pe care Tom Cruise l-a semnat cu mai tanăra sa soÃie, Katie Holmes, el va trebui să-i plătească acesteia 75 de milioane de dolari pentru ca să-i nască al doilea copil, scrie Click.


Ramona Gabor pleacă de sărbători in Spania, cu iubitul. La finalul unui an plin, Ramona Gabor aºteaptă cu nerăbdare Sărbătorile de iarnă pentru a se relaxa alături de iubitul ei, Gabriel Bădălău. Manechinul va petrece Crăciunul in Spania impreună cu iubitul ei ºi mai mulÃi prieteni, insă recunoaºte că regretă că nu va fi alături de familia sa la "tăiatul porcului", noteaza Libertatea.


Roxana Ilie se da la fund. De-a lungul timpului, vedetele autohtone au fost surprinse in ipostaze care mai de care mai stanjenitoare, ba cu un deget in nas, ba cu vreo mana cine stie pe unde. Dar, se pare ca intotdeauna e loc de mai bine... Paparazzii CANCAN au surprins-o pe Roxana Ilie in timp ce se scarpina in... dos!



de M.C. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.