Ultima oră

Carti de identitate si in weekend

Raluca Manolache
4 dec 2009 1005 vizualizări
Vrincenii care au buletinele de identitate expirate si nu au reusit sa intre in legalitate pina la aceasta data nu isi vor putea exercita dreptul la vot pe 6 decembrie, in turul doi al alegerilor prezidentiale.

Pentru a li se da o sansa in plus la vot celor care au actele expirate sau pierdute, la serviciile publice comunitare de evidenta a persoanelor din judet se va lucra in acest weekend. Programul va fi prelungit in acest weekend pentru a le oferi posibilitatea vrincenilor sa intre in legalitate. Programul de lucru cu publicul va fi simbata, intre orele 8.00 "" 16.00, iar duminica, in ziua procesului electoral, va fi intre 8.00 "" 21.00. Vor fi eliberate carti de identitate si carti de identitate provizorii pentru care solicitantii trebuie sa prezinte si mai multe documente, precum certificatul de nastere si/sau casatorie, actul de proprietate/chirie ale casei si de asemenea trebuie achitata taxa de eliberare a documentelor. Si in primul tur vrincenii au avut posibilitatea sa intre in legalitate. In doar doua zile au fost astfel eliberate 872 de carti de identitate si 22 de carti de identitate provizorii. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.