Ultima oră

Un tinar din Focsani a disparut de Ziua Nationala

Raluca Manolache
4 dec 2009 1905 vizualizări
Adrian Ignea, in virsta de 27de ani, a plecat de la domiciliu cu masina si nu s-a mai întors Politistii vrinceni sint pe urmele unui tinar in virsta de 27 ani care s-a facut nevazut si nu a mai dat nici un semn de viata de citeva zile.

Pe 2 decembrie, la ora 09.00, Costica Ignea, 60 ani, din Focsani, a sesizat politistii focsaneni cu privire la faptul ca in dimineata zilei de 1 decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, fiul sau, Adrian Ignea, 27 ani, a plecat de la domiciliu cu masina si nu s-a mai intors. Acesta a plecat cu auto marca Peugeot 206, de culoare gri, spunind ca va merge in vizita intr-o localitate de linga Odobesti. Se pare insa ca tinarul nu a mai ajuns la destinatie, motiv pentru care familia a cerut ajutorul Politiei a doua zi. Cum tinarul nu mai raspunde la telefonul mobil si nici prietenii nu stiu nimic despre el, oamenii legii au decis ieri sa ceara ajutorul opiniei publice. Semnalmentele acestuia sint: inaltime 1,90m, astenic, par negru, ochi caprui, ten deschis. La plecare era imbracat cu o geaca maro, pulover albastru, pantaloni albastri, pantofi negri cu siret si avea asupra sa cartea sa de identitate, permisul de conducere, telefonul mobil si suma de aproximativ 450 lei. Persoanele care pot da relatii cu privire la tinarul disparut sint rugate sa contacteze imediat cea mai apropiata unitate de politie sau sa sune la telefonul 0237/207164. Totodata, in cazul in care citeste aceste rinduri, Adrian Ignea este rugat sa ia legatura de urgenta cu familia. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.