Ultima oră

Primarul Bacinschi, frustrat ca nu-i luminat orasul de Sarbatori

Iulia Crețu
4 dec 2009 1279 vizualizări
Consilierii municipali vor fi convocati pentru a schimba data de 16 decembrie pentru a da drumul la instalatiile de lumini

Dupa ce primarul Decebal Bacinschi s-a vazut cu sacii in caruta, a se citi agatarea ca breloc a PNL la buzunarul PSD-ului lui Marian Oprisan pentru o majoritate in Consiliul Local, edilul Focsanilor si-a dat seama ieri ca este"¦ frustrat. Starea de spirit a fost cauzata de bezna din municipiu. Ce si-ar dori Bacinschi pentru a da la o parte frustrarea? Niste beculete de Craciun. Stabilita initial pentru a aprinde instalatiile de iarna de pe principalele strazi data de 16 decembrie, primarul le-a dezvaluit ieri alesilor social democrati si liberali care se mai aflau in sala la dezbateri ca ar vrea iluminarea mai devreme. "Pe niste strazi am inlocuit ornamentele cu niste leduri care reduc consumul de energie la jumatate. Parca am fost frustrat asa, la Iasi sau in alte orase s-a dat drumul la instalatii. Vrem sa incepem sa dam drumul la lumini de miine (n.r. de azi), sa simtim si noi ca vin sarbatorile", a declarat primarul Decebal Bacinschi. Neavind cadrul legal pentru a modifica precedenta hotarire de Consiliu Local, alesii vor fi convocati saptamina viitoare, marti, pentru a decide daca dau drumul mai devreme la beculetele de Mos Craciun. Alesul PSD Laurentiu Veber chiar a instigat la "probe tehnice" pentru a vedea mai devreme instalatiile in functiune. Primaria Focsani a inceput montarea ghirlandelor pentru sarbatorile de iarna inca din noiembrie, motiv pentru care Mos Craciun a avut intiietate in lupta pentru stilpii Electrica, la care au atentat si prezidentiabilii. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.