Ultima oră

Urziceniul, insingerat din nou de accidente cu victime din Vrancea

Dan Chiriac
1 dec 2009 1980 vizualizări
Sase vrinceni au murit pe soseaua E 85, linga Urziceni, in ultimii doi ani

Orasul Urziceni reprezinta pentru unii soferi din Vrancea un punct singeros dupa ce, in decursul ultimilor ani, numerosi participanti la trafic si-au gasit sfirsitul in judetul Ialomita. Dupa ce anul trecut patru vrinceni au murit in accidente aici, duminica, inca doi tineri de la noi din judet si-au pierdut viata. Cei doi tineri care au murit in urma accidentului de duminica, de la Urziceni, vor fi adusi azi acasa. Potrivit unor unor surse din politie, Daniel Stefanescu, din Focsani se afla la volanul autoturismului Opel. Din primele cercetari se pare ca acesta a adormit la volan si a intrat pe contrasens, unde s-a lovit frontal cu un autoturism Skoda. Concluziile au venit ca urmare a faptului ca la fata locului nu s-au gasit urme de frinare. în urma impactului, autoturismele au lovit o a treia masina, o Dacia Logan, in care se aflau patru persoane din Bucuresti. Cea de-a doua persoana decedata este Ana-Maria Baditoiu, din Focsani, care se afla pe locul din dreapta a autoturismului Opel. Toate victimele au fost preluate de ambulante, dar focsanenii au murit in drum spre spital. Celelalte victime se afla internate la spitale bucurestene. Cei doi tineri focsaneni se indreptau spre Bucuresti, dar drumul lor s-a oprit brusc la Urziceni, o localitate insingerata, tinind cont ca aici se produc frecvent accidente cumplite. Tot acolo au murit anul trecut si trei studenti vrinceni, care au intrat cu o masina Renault intr-un Mercedes, dar si antrenorul de tenis George Bucuroiu. Studentii Alexandru Nagit, Bogdan Vescu si Razvan Iconaru au plecat prea repede dintre noi in urma tragicului accident produs in primavara anului 2008, in timp ce antrenorul George Bucuroiu a murit citeva luni mai tirziu in aceeasi zona. Duminica, un alt accident rutier s-a petrecut la Dumbraveni si a dus la ranirea usoara a doua persoane din Capitala. Politistii au stabilit in urma verificarilor ca Adrian Nan, de 28 ani, din Bucuresti, in timp ce conducea un autoturism BMW, din cauza neatentiei in conducere, a acrosat cu oglinda laterala dreapta autoturismul Skoda, condus regulamentar din sens invers de catre Larisa Georgiana Mazere, de 25 ani, din Bucuresti. In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a Stefaniei Iordache, de 27 ani, din Bucuresti, pasagera in masina BMW si a conducatorului auto al celui de al doilea autoturism implicat in accident. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 6 ore, 31 minute, 14 secunde
NE PARE NESPUS DE RAU ,SUNTEM FARA CUVINTE,NU TE VOM UITA NICIODATA ,DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE DIN PARTEA PRIETENILOR DIN STRAOANE SI AL COLEGEI TALE ANISOARA MARASCU
, acum 739371 zile, 6 ore, 31 minute, 14 secunde
Vând adidasi adidas, puma si nike bluze, hanorace... etc relatii la id messeger - PetricaFocsanigeles@yahoo.com
, acum 739371 zile, 6 ore, 31 minute, 14 secunde
dumnezeu sa-l odihneasca in pace
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.