Ultima oră

POLITICA: Dezbaterea dintre Basescu si Geoana va avea loc joi, de la ora 19, la Palatul Parlamentului

Ziarul de Vrancea
30 nov 2009 578 vizualizări
Dezbaterea dintre Traian Basescu si Mircea Geoana va avea loc joi, de la ora 19, in organizarea Institutului de Politici Publice. Moderatorul dezbaterii va fi jurnalistul Robert Turcescu. Decizia a fost luata in urma unei intalniri desfasurate luni, la care au luat parte echipele de campanie ale celor doi candidati.




IPP a anuntat ca dezbaterea va dura intre doua ore si jumatete si trei ore si va avea un format similar celei din 20 noiembrie, in care s-au intalnit Traian Basescu, Mircea Geoana si Crin Antonescu.


Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a afirmat ca "noi speram sa fie totusi trei dezbaterI", insa Victor Ponta, purtatorul de cuvant al lui Mircea Geoana, a declarat ca social-democratii nu doresc decat o dezbatere. "Vor fi probabil 3 ore de dezbatere, pentru a atinge toate temele", a adaugat Ponta.


Initial, in cursul diminetii de luni, purtatorul de cuvant al campaniei lui Basescu, Sever Voinescu, a afirmat ca seful statului il invita pe Geoana la o dezbatere astazi, la ora 19, oriunde si cu orice moderator.


Voinescu a afirmat ca e nevoie de cel putin trei dezbateri intre cei doi candidati. "Sper ca de data aceasta, Mircea Geoana sa nu mai fuga de noi si sa ne dea un raspuns", a adaugat Voinescu. Victor Ponta a replicat insa spunand ca, cel mai probabil, va avea loc o singura dezbatere, programata pentru joi.


de A.N. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.