Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
30 nov 2009 891 vizualizări
Ministiri din judet

Buletinele pentru turul doi, sub paza


Simbata, la sediul Institutiei Prefectului Vrancea au fost primite buletinele de vot pentru alegerea presedintelui Romaniei si timbrele autocolante, pentru turul doi de scrutin din 6 decembrie. Buletinele de vot, in numar de 377.452 si cele 168.000 de timbre autocolante au fost ridicate de la Regia Autonoma "Monitorul Oficial" si au fost depozitate la sediul Prefecturii, sub paza militarizata. (M. B.)


Alimentare cu gaze in satele vrincene


Ministerul Economiei a scos la licitatie concesioanrea serviciului de furnizare a alimentarii cu gaze a unor localitati din Romania printre care se numara si Vrancea. Potrivit Monitorului Oficial, se are in vedere alimentarea cu gaze a populatiei din mediul rural din judetul nistru si anume din localitatile Vidra, Iresti, Burca, Scafari si Tichiris, apartinatoare comunei Vidra, satele Straoane, Muncelu si Repedea, apartinatoare comunei Straoane si Bolotesti, Vitanesti, Pietroasa, Gagesti, Putna si Ivancesti, apartinatoare comunei Bolotesti. Termenul de depunere a ofertelor pentru operatori a expirat pe 26 noiembrie. Zilele acestea vor fi anuntati cistigatorii licitatiei. (D. G.)


Mosul Primariei trece pe la crese si gradinite


Primaria si Consiliul Local Focsani vor imparti pe 3 decembrie, joi, pachete cu daruri pentru copiii din crese si gradinite, in numele lui Mos Nicolae. La actiune sint invitati sa ia parte si consilierii locali, in functie de zona de care sint responsabili, dar si de unitatea de invatamint pe care o reprezinta. Pachetelele de Mos contin fructe, dulciuri si sucuri. (I. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.