Ultima oră

CUP SA isi reinnoieste parcul de masini

Doina Ganea
30 nov 2009 972 vizualizări
Vremurile de criza par sa nu conteze pentru institutiile subordoante Consiliului Local Focsani atunci cind e vorba sa faca achizitii publice.

Astfel, SC CUP SA se pregateste sa achizitioneze astazi cinci break-uri pentru care este dispusa sa cheltuiasca suma de 57.823 de euro, adica aproape 2,5 miliarde de lei vechi. Potrivit anuntului de licitatie publica, CUP se obliga sa plateasca pretul produselor catre furnizor astfel: 50% la livrarea produsului (se accepta un avans de maxim 5% din valoarea contractului, pentru lansarea comenzii) si restul de 50% in 24 rate egale, lunare, consecutive, fara dobinda, cu bilet la ordin. In descrierea facuta de achizitor sint incluse si dotarile, cum ar fi: "aer conditionat, computer de bord, oglinzi retrovizoare in culoarea caroseriei, reglabile electric si degivrante, proiectoare de ceata, scaun sofer reglabil pe inaltime, martor luminos portiere deschise, spatiu de depozitare in consola centrala si portiere, tetiere spate reglabile pe inaltime, radio CD cu MP3 Player, culoare - albastru nemetalizat", se precizeaza in datele tehnice si de echipare pe care ar dori conducerea CUP sa le aiba masinile din dotare. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.