Ultima oră

Infopol

Ziarul de Vrancea
30 nov 2009 1014 vizualizări
Mini-Stiri din judet

Biciclist accidentat, sofer baut


Un accident grav a avut loc la Vulturu. Politistii au stabilit ca Gheorghe Chirila, de 56 ani, din Galati, in timp ce conducea auto marca VW, l-a surprins si acidentat grav pe Constantin Enache, de 60 ani, din Urechesti, care circulind cu o bicicleta pe acostamentul din dreapta, s-a dezechilibrat si a cazut in fata autoturismului. Simbata, politistii Serviciului Rutier Vrancea l-au identificat in trafic pe Vasile Dulea, de 33 ani, din localitatea Vidra, care se deplasa pe E85 cu auto Dacia 1304, iar in urma testarii cu aparatul etilotest s-a constatat ca acesta avea o imbibatie alcoolica de 0,48mg/l alcool pur in aerul expirat. (D. C.)


Corbita: Femeie strivita de un zid


O femeie a fost ranita grav in urma unui incident produs in curtea unui vecin. Sultana Neculiciu, 53 de ani, s-a deplasat la locuinta unui vecin cu intentia de a-l ajuta la demolarea unei constructii mai vechi aflate in curtea acestuia. In timp ce munceau, unul dintre pereti s-a prabusit, provocindu-i femeii leziuni la fata, bazin si coloana vertebrala. (D. C.)


Panciu: Barbat injunghiat


Un barbat din Panciu a fost injunghiat de un vecin. Politistii au stabilit ca, pe fondul unui conflict mai vechi, Ionel Trifan, din Satu Nou, l-a lovit pe Radu Pufu, de 34 ani, cu un cutit in zona pieptului si a fetei. Victima a ajuns la Spitalul Judetean, aflindu-se in afara oricarui pericol. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.