Ultima oră

Dosarul lui Girleanu si a lui Pinzari ramine la Judecatorie

Nicoleta Cristea
30 nov 2009 994 vizualizări
Judecatoria Focsani a respins pentru a doua oara solicitarea celor doi cetateni moldoveni, judecati pentru furtul unei masini din 2007, de a trimite cauza la Parchet.

Cererea formulata de avocatii inculpatilor a avut la baza anumite exceptii, pe care instanta a decis sa le respinga, si o data cu ele, si cererea de restituire a cauzei la parchet, ca neintemeiata. Robert Girleanu, 22 ani, cu dubla cetatenie, romana si moldoveana, si Vladislav Pinzari, 29 ani, cu cetatenie moldoveana si bulgara, sint cercetati in legatura cu un furtul unui autoturismul BMW X 5, care a disparut din fata blocului proprietarului inca din 2007. Desi dupa doar o zi masina a fost recuperata, hotii s-au facut nevazuti, pentru ca, in primavara acestui an, dupa ce cei doi, impreuna cu Gheorghe Zamostean, in virsta de 22 de ani, au fost opriti in trafic, politistii au gasit in autoturismul cu care se deplasau calculatoare de bord Mercedes, chei de contact ale unor automobile de lux, statii de emisie-receptie, telefoane mobile, placute de inmatriculare, precum si o masina de gaurit. Ulterior, procurorii au stabilit ca Pinzari este cel care a sustras masina in 2007, in timp ce Girleanu a fost complice. Zamostean, al treilea moldovean, aflat si el in masina oprita de politisti, a fost predat politistilor galateni pentru un furt de autoturism savirsit in judetul Galati. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.