Ultima oră

LIFE: Caru' cu Vedete 28.11.2009

Ziarul de Vrancea
28 nov 2009 695 vizualizări
Oana Zavoranu s-a dat la Cornel Pasat; Andreea Antonescu si-a luat teapa de 150.000 de euro; Moni Columbeanu, scoasa de pe podium de Claudia Neghina; Marina Dina face orice pentru Alin Cocos

Oana Zavoranu s-a dat la Cornel Pasat. Nu mai incape indoiala ca Oana Zavoranu face intotdeauna ce vrea, fara sa-i pese de ceea ce va zice lumea despre ea. Recent, vedeta a fost surprinsa dandu-se la un alt barbat. Ascunsa in spatele unei peruci, pesemne ca sa nu fie recunoscuta, Oana a petrecut mai mult timp in compania lui Cornel Pasat. Martorii spun ca, la un moment dat, Querida l-a pipait pe Cornel pe pectorali si l-a intrebat daca nu vrea o partida de"¦ sex. Se pare ca Oana va incerca sa rezolve situatia in stilu-i caracteristic, in emisiunea "Judecata de apoi", scrie Libertatea.


Brigitte Sfat divorteaza si vrea sa pozeze din nou in Playboy. Fosta vedeta Playboy, Brigitte Sfat, care a stat un an si jumatate in inchisoare pentru sechestru de persoane, a povestit, in cadrul emisiunii Happy Hour, cum a fost in perioada detentiei si ce a simtit in acest timp. Fostul model de succes a spus ca a fost la un pas sa sinucida chiar de ziua ei pentru nu suporta ca fiul ei, care ramasese orfan de tata cu putin timp in urma, sa o viziteze in inchisoare. Integral in Libertatea.


Tiger Woods, implicat intr-un accident de masina. Jucatorul de golf, numarul 1 in lume, a fost dus de urgenta la un spital din apropiere, pentru a primi ingrijiri medicale. Accidentul a avut loc la ora locala 02.20 (10.20 - ora Romaniei), in apropierea casei sale, masina sportivului lovind un hidrant, dupa care s-a oprit intr-un copac aflat pe proprietatea unui vecin. Tiger Woods se afla singur in masina pe care o conducea, un Cadillac SUV 2009, iar in accident nu au mai fost implicate alte persoane. Integral in Libertatea.


Andreea Antonescu si-a luat teapa de 150.000 de euro. Dupa ce in luna aprilie un angajat al unei spalatorii din Slatina i-a facut bolidul praf, Andreea a mai patit un necaz: ea asteapta de trei ani sa se mute in complexul Planorama, aflat acum in faliment. Chiar daca in plan amoros ii merge struna, Andreea Antonescu este pandita de ghinioane la tot pasul. Anul acesta, in aprilie, solista s-a trezit cu masina facuta praf, dupa ce iubitul ei a lasat-o in grija unui angajat al unei spalatorii auto, care a intrat cu ea intr-un pom. Din pacate, ea mai are un of, pentru ca este pe punctul de a pierde si cei 150. 000 de euro pe care i-a achitat pentru doua apartamente in complexul Planorama din Doamna Ghica, aflat acum in faliment. Integral in Click.


Salam a spart la ruleta banii luati la nunta. Luni noapte a castigat teancul de valuta la o nunta de interlopi din Craiova. Dar banii nu au facut prea multi purici in buzunarul manelistului Florin Salam, pentru ca joi, timp de 15 ore, s-a luptat cu ruleta pana a pierdut tot. Manelistul Florin Salam a recidivat! Dupa ce acum aproape o saptamana a fost surprins de fotoreporterii Click! intr-un cazinou, Salam a demonstrat ca nu se poate lasa de pasiunea pentru ruleta. Joi, el a stat nu mai putin de 15 ore intr-un cazinou din centrul Capitalei si nu a plecat pana nu a pierdut toti banii.


Moni Columbeanu, scoasa de pe podium de Claudia Neghina. Fie ca este prea scumpa, fie ca designerii o considera prea "uzata", sotia lui Iri a pierdut privilegiul de a bifa prezentare dupa prezentare. Dupa esecul din august, de la Summer Fashion Festival, cand a fost data afara cu o zi inainte de inceperea evenimentului, iata ca istoria se repeta si la Festivalul Modei de la Bucuresti, ce a debutat joi seara, la hotelul Rin, din Capitala. Temperamentul dificil si capriciile sotiei lui Iri, precum si afirmatiile ei, potrivit carora se va comporta "ca o jigodie" i-au cam venit de hac frumoasei vedete, care a cam fost ocolita de creatorii de moda. Locul Monicai a fost luat, din nou, de fotomodelul international Claudia Neghina, de altfel, preferata si protejata lui Nicu Gheara. Cititi mai mult in Click.


Marina Dina face orice pentru Alin Cocos. Idila secreta dintre asistenta lui Mihai Morar si Alin Cocos a fost deconspirata, joi seara, de fotoreporterii CANCAN, care i-au surprins pe amorezi furisandu-se in WC-ul barbatilor dintr-un club de noapte. Relatia neoficiala dintre Marina Dina si Alin Cocos pare o poveste fara sfarsit. Desi blondei nu ii convine faptul ca este tinuta in umbra, ea accepta situatia de dragul iubitului ei, caruia nu ii poate refuza nimic. In timp, asistenta lui Morar a invatat si cum sa ramana discreta, comunicand de la distanta cu Alin ... prin SMS, chiar si atunci cand sunt inconjurati de o multime de oameni, asa cum s-a intamplat, joi noapte, la o petrecere dintr-un club de noapte.


Kate Moss - din nou beata. Supermodelul britanic s-a facut din nou de ras la Londra, dupa ce a baut vin si whisky pana nu s-a mai putut tine pe picioare. Buna prietena cu membrii trupei Take That, Kate Moss nu a vrut cu niciun pret sa rateze momentul in care acestia au lansat Singstar, un joc video tip karaoke, care le permite fanilor sa cante alaturi de favoritii lor. Cum era de asteptat, evenimentul a fost serbat printr-o petrecere monstruoasa la un club de fite din Londra. Profitand ca iubitul ei, rockerul Jamie Hince, nu a insotit-o, Kate si-a facut de cap, exagerand cu paharele de vin si whisky, scrie Cancan.


Nicholas Cage si-a cumparat noua exemplare Rolls-Royce Phantom. Celebrul actor de la Hollywood are o problema atunci cand vine vorba de cheltuitul banilor. Sau cel putin asa sustine fostul sau contabil, Samuel Levin. Dat in judecata de catre Nicholas Cage pentru neglijenta in ceea ce priveste investitiile sale, Levin ar putea ajunge sa-i plateasca actorului compensatii in valoare de 20 de milioane de dolari, scrie AutoDigest.ro.


de S.P. HotNews.ro





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.