Ultima oră

LIFE: Faze Tari 28.11.2009

Ziarul de Vrancea
28 nov 2009 640 vizualizări
I-a rupt testiculele cu mana, pentru ca nu o asculta cand vorbea cu el; A adunat in curte 80 de butoaie cu excremente umane; Un artist tatueaza porcii de la o ferma din China; S-a predat dupa patru jafuri nereusite

I-a rupt testiculele cu mana, pentru ca nu o asculta cand vorbea cu el. O femeie din Anglia a devenit "cel mai de temut dusman al barbatului", dupa ce i-a rupt iubitului ei testiculele. Motivul? Ea credea ca el are o amanta si voia sa discute pe aceasta tema, iar el a adormit, pentru ca ii era somn. Helen Hodge, 34 de ani, se certa cu concubinul ei, Billy, deoarece auzise niste zvonuri cum ca barbatul ar avea o amanta. Dar era tarziu, lui ii era somn si a adormit in timp ce femeia il luase la bani marunti. Potrivit The Sun, cand a observat ca Billy sforaie cu nesimtire in timp ce ea vorbeste de una singura, a inceput sa il loveasca si, la un moment dat, i-a rupt testiculele. Integral in Libertatea.


A adunat in curte 80 de butoaie cu excremente umane. Un fermier batran din Madderty, Anglia, risca sa petreaca doi ani in inchisoare, deoarece are un hobby ciudat: aduna excremente umane. In sapte ani, Peter Roy, 72 de ani, a reusit sa umple 80 de butoaie cu excremente umane, pe care le tine in curte, imprastiind un miros oribil in jur. Ba chiar toti oamenii din sat se plang din cauza mirosului, dar el nu vrea sa le arunce. Recent, autoritatile au descins la casa barbatului si l-au arestat, implorandu-l de-a dreptul sa arunce excrementele. El a spus ca ramane in inchisoare, dar nu renunta la mizerie, scrie Libertatea.


Eva, manechinul de 2.05 metri. La 32 de ani, Eva "Babezilla" este cel mai inalt manechin din lume. Casele de moda trebuie sa-si schimbe garderoba cand vine vorba de defilarea pe podium a Evei, dar creatorii spun ca merita, pentru ca frumoasa - uriasa este impunatoare si atrage atentia in mod placut. Ea a aparut recent pe coperta editiei australiene a revistei "Zoo Weekly", alaturi de un model de talie mica, tocmai pentru ca diferenta dintre ele sa fie si mai surprinzatoare. Integral in Click.


Un artist tatueaza porcii de la o ferma din China. Un cunoscut artist belgian, care uimeste criticii din intreaga lume cu operele sale, vrea sa isi faca renume si in China, asa ca s-a apucat de tatuat porcii de la o ferma, relateaza Weird Asia News. Pe spatele porcilor sunt tatuate tot felul de modele, de la trandafiri pana la deverse imagini religioase. Delvoye, artistul, sustine ca animalele abia simt ca au fost tatuate, iar dupa cateva zile se comporta ca si cum nu ar avea nimic pe piele, scrie Gardianul.


S-a predat dupa patru jafuri nereusite. In plina criza financiara, un tanar din Germania a decis sa isi mareasca veniturile, producand cat mai multe ilegalitati. Ralf Lautenbach a inceput sa puna la cale numeroase jafuri, insa acestea nu i-au umplut conturile si i-au cauzat numai probleme. Tanarul in varsta de 24 de ani a esuat in patru tentative de jaf, intr-o singura zi, fiind alergat de paznici dupa ce a incercat sa jefuiasca doua hoteluri, iar apoi a fost nevoit sa abandoneze o spargere la un oficiu de taxe din Muelheim an der Ruhr. Dupa ce a ramas blocat in masina pe care a folosit-o pentru a se ciocni cu o duba securizata a unei banci, tanarul a ajuns la concluzia ca s-a nascut sub o stea mai putin norocoasa si a decis sa se predea politiei, scrie Libertatea.


Calatorie in carca balenei. O scufundatoare cu mult curaj s-a catarat pe spatele unei balene prin apele reci ale Oceanului Arctic. Julia Petrik este un scafandru profesionist si isi poate tine respiratia aproape patru minute. Acest lucru evita folosirea unor tuburi de scufundare, care produc baloane de aer ce ar putea dezorienta balenele. Nimeni nu stia cu exactitate cum va reactiona balena fata de oameni, inainte ca Julia sa se incumete sa faca o astfel de calatorie. Si asta pentru ca balenele de aproape cinci metri lungime pot deveni agitate daca sunt supuse unui contact nedorit si pot reactiona agresiv, cu scopul de a se apara. Integral in Click.



de S.P. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.