Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
28 nov 2009 1013 vizualizări
Stiri pe scurt din judet

Strada inchisa pe 1 Decembrie


Soferii vor avea accesul limitat pe strada Republicii marti, 1 decembrie, cind militarii si autoritatile locale vor serba Ziua Nationala a Romaniei. Intre orele 10.00 "" 12.30 va fi oprita circulatia pe str. Republicii, intre intersectia cu str. Mihail Kogalniceanu si str. Cuza Voda (sens giratoriu). In tot acest timp in foaierul Teatrului Municipal "Mr. Gh. Pastia" va avea loc vernisajul expozitiei foto cu tema "Militarii garnizoanei Focsani de-a lungul timpului". Dupa eveniment, in fata Teatrului se va desfasura un ceremonial militar si religios. (R. M.)


Seful Politiei si-a serbat ziua bolnav de demitere


Comisarul sef Sandel Doaga si-a serbat ieri ziua de nastere departe de colaboratorii sai din politie. Seful politiei vrincene se afla in continuare in concediu medical, dupa ce a decis sa ceara un certificat medical inainte de inceperea campaniei electorale. Sandel Doaga nu a mai fost vazut in public din momentul in care a liderii PD-L i-au cerut demisia si nici nu a mai raspuns la telefon decit apropiatilor. Asta in conditiile in care seful politiei a spus ca posibila sa schimbare este total nepotrivita, datorita faptului ca vine o perioada grea, cea a alegerilor prezidentiale. In ciuda faptului ca in acte figureaza bolnav, Doaga a mai venit in vizita pe la birou, pentru a face sedinte de lucru cu adjunctii sai. (D. C.)


PSD se plinge ca altii fraudeaza alegerile


Luni, alianta politica PSD-PC a depus o plingere penala la Autoritatea Electorala Centrala. Reprezentantii acesteia sint nemultumiti de faptul ca s-a dispus inlocuirea pe listele electorale a mai multor presedinti si membrii ai comisiilor din cadrul sectiilor de votare. Totodata, pesedistii reclama faptul ca mai multe persoane au declarat in fals ca nu sint membrii ai vreunui partid politic, acestia fiind desemnati sa faca parte din comisiile electorale ale unor sectii de votare. Dosarul penal a fost inregistrat si inaintat la Parchetul de pe linga Judecatoria Focsani. (D. C.)


Seful de la Tineret, in concediu si pentru angajati


Directorul executiv al Directiei pentru Tineret Vrancea, Adrian Baciu, a fost pontat incepind cu luna noiembrie cu cite doua ore la serviciu, intre orele 8.00 si 10.00. Decizia a fost luata pentru a se realiza economii de 15,5% la fondul de salarii. Prin aceasta decizie, angajatii de la Directia de Tineret nu mai sint nevoiti sa ia zilele de concediu impuse legal. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.