Ultima oră

Bal de caritate pentru copiii talentati

Silvia Vrînceanu Nichita
28 nov 2009 1173 vizualizări
Actiunea umanitara Alege viitorul , organizata de Clubul Rotary Varana, este destinata stringerii de fonduri pentru bursele de studiu a 22 de copii merituosi, dar cu resurse financiare limitate

Clubul Rotary Varana din Focsani, care reuneste 30 de oameni de bine din judet, organizeaza simbata seara a doua editie a unui bal de caritate dedicat copiilor talentati, care au nevoie de ajutor pentru a-si pune in valoare abilitatile cu care au fost inzestrati de natura. Intitulata "Alege viitorul", actiunea umanitara este destinata stringerii de fonduri pentru sustinerea, prin burse de studiu, a unor copii exceptionali dar care nu beneficiaza de aport material din partea familiilor. Sub motto-ul "Viitorul unui copil e in miinile tale", balul de caritate "Alege Viitorul!", organizat simbata seara la sala de ceremonii a hotelului Fashion Center, va reuni personalitati din toate domeniile de activitate din judet, care vor contribui dupa puteri pentru ajutorarea celor 22 de copii cu abilitati intelectuale sau artistice deosebite. Programul de identificare a copiilor dotati a inceput de anul trecut, iar Clubul Rotary doreste sa implice oamenii altruisti pentru a oferi un viitor mai bun acestor pui de om. Amfitrionii balului vor fi membrii clubului, printre care se numara Rodica Dinuta, Rodica Muresan, Vali Cubolteanu, Liviu Jitea, Dan Vicol, Doru Simiz, Stefan Sobota, Laurentiu Bodolan, Nitica Ciubotaru sau Marius Ulmeteanu. Clubul din Focsani, condus in prezent de Rodica Dinuta, functioneaza din aprilie 2008, dupa ce primul nucleu infiintat in 1998 s-a stins dupa citiva ani. In formula actuala, clubul s-a implicat in mai multe actiuni de responsabilitate sociala. Cluburile Rotary au deja traditie in Romania, primele fiind infiintate inca din 1929. Primul Club Rotary din lume a luat fiinta in 1905, in orasul american Chicago si inca de la inceput a avut ca misiune incurajarea si promovarea idealului de umanitarism si altruism in societate. Cluburile rotariene isi asuma responsabilitatea de a servi interesului general si de a promova buna intelegere. Romania si Republica Moldova fac parte din Districtul 2241. (Silvia VRINCEANU)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.