Ultima oră

MASS MEDIA IN ALEGERILE PREZIDENTIALE: Basescu bate un copil . Patriciu, Opere Complete. Cazul copilasul ia amploare (de Costi Rogozanu)

Ziarul de Vrancea
27 nov 2009 618 vizualizări
Ramine se pare esential daca l-a lovit sau nu si daca e un gest reprobabil. E un gest aiurea, evident. Dar merita sa facem o grila etica? E doar condamnabil sau absolut condamnabil sau criminal? Apoi, nu pot sa trec peste manipulare ¦

Doi: o a doua tendinta este cea a Laurei si vad ca si Robert Turcescu la televizor, si Crin Antonescu: de ce a reactionat presedintele cum a reactionat? A fost derutat, a simtit ca a cazut cerul pe el, e limpede, dar nu mi se pare ca reactioneaza condamnabil. E un om derutat si atit.


Update: Antonescu"¦


Antonescu ii spune cum ar fi trebuit sa reactioneze: "As vrea sa nu ne scape din vedere un singur lucru: reactia din aceasta seara il incrimineaza complet.". Din bunul simt a ramas: "nu ma intereseaza daca e trucaj sau nu". Tot e ceva, Ponta era pregatit sa-l bata pe cremenal.


Szoby Czeh: "e trucaj".


Update. Halucinant, Patriciu cu vocea tremurinda


Patriciu la Realitatea, emotionat la culme de acest eveniment (Ursu chiar il indeamna ironic sa-si potoleasca emotiile) de acum 5 ani. Aseara, omul isi amintea de incident. Azi Gardianul a sarit cu imaginile. Ce frumos.


Citez: "Acest copil care nu era aurolac a strigat traiasca Iliescu". "Am cumparat un cadou impreuna cu domnul Rosca Stanescu din Mauritius, era o macheta de corabie si era in legatura cu acest gest!" Ma tavalesc pe jos de ris. Si stiu ca mai sint si altii. Sper"¦


Laura spune ca Basescu a ramas KO (a dat-o si pe aia cu "poate copilul a vorbit urit"). Pai da, corect. Dar nu despre cum a ramas Basescu era vorba, ci despre o dramoleta cu Patriciu in centru. Asta e grav.


Update: as vrea sa remarc promptitudinea postacilor la acest articol "" pentru turul doi toata lumea s-a aliat odata cu Crin si Geoana. felicitari pentru promptitudine. As vrea sa mai remarc inca o data intoxicarea de doi lei demarata cu rafinament de Patriciu. Si da NU vreau sa discut un filmulet ca asta cu chestii precum l-a atins/nu l-a atins/copilul ridea etc. Este o prostie. Costin, te grabesti aiurea. Laura, la fel. Chiar ne lasam facuti de o manipulare de trei lei?


Cazul "copilul" ia amploare. Roberta Anastase incepe cu scuze penibile. Asa ceva nu se discuta. Ponta ne spune despre "copilasul""¦ E si un cascador in studio"¦ FRATEEEE!


Asa a inceput, pe la 19 si ceva"¦


Am auzit in masina la Realitatea FM prima data: Razvan Dumitrescu ii citeaza lui Traian Basescu vorba lui Patriciu care anunta cu o seara inainte un filmulet cu Basescu batind un copil. Am ajuns acasa si am urcat repede sa vad maretul filmulet care a aparut peste tot cind Basescu era live.


In emisiune n-a vrut sa comenteze prea mult: poate a vorbit urit copilul, poate nu stiu ce, nu stim contextul, cam asta a zis presedintele. Din filmulet nu vad decit cel mult un gest aiurea. Nu e "bataie", cum anunta pompos cineva, e un gest stupid. Nu cred ca vreti sa facem Procesul Etapei sa vedem daca chiar la atins daca blbla. Dar.


O observatie importanta: atita politica poate face domnul Patriciu? Mi se pare stupid ca mareata campanie electorala pentru turul 2 a fost anuntata de scirbitul de politica Patriciu cu un astfel de film penibil la inghesuiala cu mame disperate, copii electorali si presedinti care fac un gest incert cu mina.


Refuz sa judec o prostioara din asta. Si nici nu dau filmuletul aici. Ca doar e plin netul. Spun doar ca asta e Patriciu, cu tot cu mareata politica nobila "fara politica". Nu m-asteptam sa se extazieze politic chiar cu prostioare de astea.


de Costi Rogozanu Voxpublica


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.