Ultima oră

Democrat-liberale la Munca si Prestatii Sociale

Daniel Garleanu
26 nov 2009 2109 vizualizări
PD-L si-a promovat femeile in fruntea institutiilor cu specific social u Daniela Oprea si Carmen Chitic, sotia viceprimarului de la Marasesti, si-au intrat deja in piine u cele doua institutii se vor uni

Democrata Daniela Oprea este proaspatul director coordonator al Agentiei Judetene pentru Prestatii Sociale Vrancea, post ramas vacant dupa demiterea Claudiei Ionescu, sustinuta de PSD. Membru de partid de zece ani, noua sefa a infirmat zvonurile potrivit carora ar fi ruda cu actualul prefect Ion Oprea si spune ca este obisnuita sa fie asociata cu omul politic din fruntea Prefecturii, chiar daca la mijloc este doar o coincidenta de nume. Daniela Oprea este multumita de situatia in care a gasit institutia si spera sa duca mai departe mandatul fostei sefe, mai ales ca ii cunostea dinainte pe multi angajati. Singurul lucru de care nu pare incintata este faptul ca AJPS nu detine o pagina eficienta de internet. "Desi este in formare, institutia merge foarte bine. Deocamdata nu avem jurist si nici o pagina de internet, dar vom rezolva si aceste probleme", ne-a spus directorul coordonator care a inceput lucrul la inceputul lunii. Ea a promis ca, daca lucrurile decurg normal, institutia ar trebui sa apara si pe internet in decembrie. Cit despre masura de comasare a AJPS cu Directia Muncii, Daniela Oprea sustine initiativa, mai ales ca este propusa sa preia conducerea noii structuri, potrivit unor surse din partid. "Speram sa se comaseze, normal asa ar fi pentru a se reduce cheltuielile, pentru ca anul 2010 va fi un an greu", ne-a mai spus directoarea de la AJPS.


Carmen Chitic se declara apolitica


In piine si-a intrat si noul director coordonator al Directiei Muncii si Protectiei Sociale Vrancea, Carmen Chitic. Ea este sotia viceprimarului PD-L din Marasesti si are 35 de ani. Chiar daca sotul ei face politica portocalie, Carmen Chitic se declara apolitica si spune ca nu este membru de partid. Inainte de a ocupa scaunul de la virful Directiei Muncii a fost bibliotecara si administrator de firma. Carmen Chitic a concurat singura pe postul ramas vacant in urma migrarii lui Adrian Juravle la Casa Judeteana de Pensii si a avut, desigur, sustinerea PD-L. Planurile de viitor pe care le are noul director se opresc cind vine vorba de bani. "Deocamdata sint fonduri pentru consumabile, dar pentru investitii sau achizitii nu sint", spune Carmen Chitic. Comasarea Agentiei Judeteane pentru Prestatii Sociale cu Directia Muncii la inceputul anului 2010 nu este vazuta ca un lucru bun de noua sefa, ci mai degraba greoi. "Eu sper sa nu se uneasca. E mai bine sa ramina fiecare cu institutia lui. Acum lucrurile sint linistite", spune sefa Directiei Muncii. Potrivit acelorasi surse politice, Carmen Chitic ar urma sa devina director adjunct in cadrul noii institutii, daca PD-L va ramine la putere dupa alegerile prezidentiale. (Daniel GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 12 ore, 4 minute, 40 secunde
mai bine ar sta in bbanca lor decit sa-si faca iluzi, vine 6 decembrie si toate tatele vor merge la locul lor , acolo unde se pricep nu unde le pune OPREA APOLITICUL.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.