Ultima oră

AFACERI: Sorin Ovidiu Vantu: M-am intalnit in aceasta dimineata cu Dinu Patriciu. Am discutat oportunitati de afaceri

Ziarul de Vrancea
25 nov 2009 651 vizualizări
Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu s-a intalnit la resedinta sa din strada Paris cu Dinu Patriciu, potrivit unor surse HotNews.ro.

Contactat telefonic, Sorin Ovidiu Vantu a declarat ca s-a intalnit in aceasta dimineata cu Dinu Patriciu pentru a discuta "oportunitati de afaceri". Vantu a refuzat sa dea detalii, precizand insa ca n-a discutat despre o eventuala vanzare a trustului Realitatea catre Dinu Patriciu. Intalnirea Vantu-Patriciu are loc dupa ce mai politicieni ca Adrian Nastase si Theodor Melescanu s-au intalnit luni cu omul de afaceri liberal.


Potrivit informatiilor HotNews.ro, Sorin Ovidiu Vantu s-a intalnit marti seara cu Dinu Patriciu, insa omul de afaceri sustine ca intalnirea a avut loc in miercuri dimineata. "Ne-am intalnit in dimineata asta. A fost o intalnire normala, intre doi oameni de afaceri. Ne mai ocupam si de afaceri, dragul meu, ha, ha, ha, ha" (se amuza copios).


Intrebat daca a discutat despre o eventuala vanzare a trustului Realitatea Media, Vantu negat si a catalogat drept barfe informatiile potrivit carora Dinu Patriciu ar fi interesat de achizitionarea trustului sau ca l-ar fi imprumutat. "Este trustul familiei, este mostenirea pe care v-o las voua, poporului roman". Intrebat daca s-au mai intalnit pe durata campaniei electorale, Vantu a raspuns: "Stati putin, ca nu suntem iubiti, cand apare o oportunitate de afaceri ne intalnim".


Intalnirea Vantu-Patriciu are loc dupa ce mai multi politicieni s-au intalnit luni cu omul de afaceri liberal. Potrivit Academiei Catavencu, Theodor Melescanu, Adrian Nastase si Sorin Rosca Stanescu s-au intalnit luni, 23 noiembrie, cu Dinu Patriciu la fundatia acestuia. Contactat de HotNews.ro, vicepresedintele PNL, Theodor Melescanu a confirmat intalnirea pentru HotNews.ro si a declarat ca a discutat masuri si strategii economice care ar urma sa fie aplicate in viitorul Guvern al Romaniei.


de Dan Tapalaga HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.